• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla Dinlendim ama hiç kalkasım yoktu akşama kadar yata bilirdim sıcacık yatakla vedalaşmak zor oldu biraz kayınvalidene çok geçmiş olsun canım rabbim kimseye dermansız dert vermesin
Allah razı olsun cnm ❤️ Amin, rabbim kimseye dermansız dert vermesin inşallah...

Cnm hepsi kilo değildir emin ol. İlk diyetisyene gittiğimde 72.4 kg olarak ölçmüş beni. 2 gün sonra 70.5 dim ki diyet vs yapmadım. Tartıdan önce abartmıştım yemeği.

İyi dersler cnm ❤
Evet canım dün ben de abarttım bir de kaslar çok şişti bence. Bikac güne geçer umarım bu etkiler.

:KK57:
Cook sasırdım valla ne değişik hayatlar var
Olmaz mı cnm, ben artık hayatta hiç bir şeye şaşırmayacağım diyorum sonra böyle şeylere denk gelip gene ağzım açık kalakalıyorum.

Kadınları görsen çok cahil hayatı bilmeyen birileride değiller. Demek ki insanın bazen basireti bağlanıyor... Televizyonlarda bas bas bağırıyorlar ya resmi nikah diye, işte ne kadar önemli görüyoruz...

@pastel34
birmuhendisanne birmuhendisanne
Gulumse24 Gulumse24
@Alvillaa
@Ytmz
@hippocan
sonngulen sonngulen
Zipzip- Zipzip-
@Canfeb
@nilhan2705
Yonahime Yonahime
@Bir Garip Yolcuyumm
@zeyneppk
@Kanguru_
@ada81
@Kutsal_zebra
@Bonus
Elhan Elhan
@Negohatun
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
@merryangel

Hadi kızlar hadiiiiiii, kalkın, takım ruhu nerde, destek nerde, buraya ne için geldik, kendimizi mutlu hissedeceğimiz kiloya inmek için.
Her gün düzenli menü yazmadan, spor yapmadan, sohbete katılıp birbirimizi motive etmeden bunu nasıl başaracağız?
Cumadan cumaya kilo bildirmekle olmaz bu.
Lütfen herkes her gün düzenli menü yazsın, mutlaka kendine uygun spor yapsın, diyetle sporla ilgili güzel paylaşımlar yapalım her gün mutlaka, bunun üzerine sohbet edelim.
Yaza ben 36 beden girmek istiyorum, ya siz???
İsteyenin bir yüzü kara ben de 36 istiyorum altına da yok demem. :eğlence:Bu mesaj silkeledi resmen. İşte bu yüzden banlanmani istemiyorum, sabahları enerjik Gunaydiiiin deyisinle güne merhaba demek harika.:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Günaydın canım ❤
Insallah güzel birseyler bulabilmişsinizdir 😊

Günaydın canım ❤
Güle güle oturun tertemiz oldu evin 😍

Kilo durumuna bakarız abla izne ayrıldıgın kiloyu sağlıyorsa alırız 😊

Güzel eksi tebrik ederim canım 😍
Oğlusunla sana Afiyet olsun 😘

Bencede gelsin artık 1 ay oldu sohbete gelecem dedi onada gelmedi :)
Yaa🙈 işe girdim zipzip🤭 işten gelince bi de ev işiyle uğraşınca uyuya kalıyorum hep yorgunluktan 🙈🙈

Günaydınnn hayırlı sabahlar bugün ilk defa uyudum 3 aydır gündüz uyumamıştım karnım agrıyo sabah 5 de eşimi kaldırdım şükür regl kendini gösterdi ama leke şeklinde bu arada 5 günlük bir gecikmeyle gelen regl artı 700 gr la geldi
Geldi ya çok şükür....odemden korkmuyoruz canım sen de korkma...benim regl hayatım sona erdi sanırım iki ay doldu. Menopozluyum bak dikkat edin bana...huysuz virjinlige adım attim. :KK23:

Back
X