• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet ya hiç bir kadında hissetmemi s :KK43:

Evet çok eğlenceli pek yapabildiğim söylenemez ama tepiniyorim işte ben 🤪
Düşünüyorum düşünüyorum, 8 kadından 1 i bile nasıl anlamaz? Cevap bulamıyorum vallahi...(geçen yıl ya okudum ya da izledim hatırlamıyorum) amerikada adamın biri başka başka eyaletlerde evlilikler yapmıştı. Kadınlarda birbirinden habersizdi. Çalışıyorum ayağına adam kadınların yanına gidip parasını yiyordu🤦🏽‍♀️80 li yıllar olduğu için evlilikleri eyalet dışında gözükmüyormuş...

Geldi ya çok şükür....odemden korkmuyoruz canım sen de korkma...benim regl hayatım sona erdi sanırım iki ay doldu. Menopozluyum bak dikkat edin bana...huysuz virjinlige adım attim. :KK23:
Cnm doktora gittin mi, menapoz için genç bence yaşın. Annemde adet görmemeye başlamıştı, kist çıktı, ameliyat oldu. Doktor adet göreceksin demişti, ameliyattan sonra 1 kez gördü sonra yine kesildi. Tedavi içinde ilaç kullanmak istemedi annem ama kaç sene oldu hala menapoz sıkıntıları ile uğraşıyor.

Yaa🙈 işe girdim zipzip🤭 işten gelince bi de ev işiyle uğraşınca uyuya kalıyorum hep yorgunluktan 🙈🙈
Yaa ne güzel hayırlı olsun darısı bizlere insallah 🙏

Bugün biraz geç kalktım. Dün çok iş yaptım yorulmuşum. Buraya gelmem bu saati buldu. Tartıya çıkınca da acayip mutlu oldum :))

Cuma: 72.2
Bugün: 71.4
Fark: 800 gram
Tebrik ederim canım güzel eksi
Selam kızlar
Bu sabah 68.600 idim
Eksi 200
Güzel eksi canım tebrik ederim

Nego Nego negom ❤ güne keyifsiz başlamak adetim değil ama böyle oldu bugün.

Haftasonu bi sekteye uğradım onunda büyük etkisi var sanıyorum çünkü başaramamaktan çok yoruldum.

Hiç olmıycak hep böyle kalıcam diye korkuyorum.

Hayırlı haftalar.
Diyet yemeği kadar tatsızım hayır olsun inş.

Cuma 107

Pazartesi 107 ile sabitim.
Hafta sonuna ragmen sabit gelmen güzel insallah cumaya da güzel eksilere göreceksin bu sefer basaracaksın inanıyorum ❤
Sağol zipzipim 😍😍
Tartıldım demin🙈 an itibariyle 99.5 kiloyum🙈🙈🙈🙈 bi pazartesi klasiğiyle başlıyorum inşallah😅😅
Hadi bakalım baslangıcın hayırlı olsun birlikte zayıflayalım 😍

Bende ocak ayında doğum günümde 52 olmak istiyorum 🤔🤔🤔tamam tamam 54 de olur 😊😊😊
Neden olmasın, bende 60 olsam mesela :rapci:
Ver coşkuyuuuuu anammmm :KK71: :KK71: :KK71: kız biz yine arada geliyoruz sen istesende gelemiyorsun banlanmadıgın ay yok azcık otur oturdugun yerde:KK53: mahpusluk ne zaman bitti ne zaman başlıycak bakım :KK70:
Kız sende sanki her gün banlıyım, son bir hafta çok aktif olamadım onun dışında her gün aktifim ben bir kere 😜
Tabiki amacımız bu ama amaca ara vermek zorunda kaldım 😊
Aradan sonra aktif olmazsan görüşürüz 😎
40 olsam yeter onca yazdığın şeyin cvp i bu olmamaliydi :olamaz:

Dun çok kacirmama ragmen bugün sadece +300 çıktım ona seviniyorum

Bugün spor günüm inşallah herşey güzel olacak :))
Olsun ya hu 40 kötü mü 😊 ben kendim için dedim 36 bedeni
Meraba kizlar
Cuma 64.6
Bugun 63.9
Fark 700 gr

arada yazdiklarinizi okuyorum ama yazmaya gucum yok
Cuma bildiriminde bulunamayacam kaptanim Zipzip- Zipzip- haberin olsun canim
Tebrik ederim canım umarım bir an önce iyi olursun
İsteyenin bir yüzü kara ben de 36 istiyorum altına da yok demem. :eğlence:Bu mesaj silkeledi resmen. İşte bu yüzden banlanmani istemiyorum, sabahları enerjik Gunaydiiiin deyisinle güne merhaba demek harika.:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
❤️❤️ Olursun neden olmayasın
Yaa🙈 işe girdim zipzip🤭 işten gelince bi de ev işiyle uğraşınca uyuya kalıyorum hep yorgunluktan 🙈🙈
Bahane yok daha, aktif olunacak kilo verilecek mali :sinirli:
Bugün biraz geç kalktım. Dün çok iş yaptım yorulmuşum. Buraya gelmem bu saati buldu. Tartıya çıkınca da acayip mutlu oldum :))

Cuma: 72.2
Bugün: 71.4
Fark: 800 gram
Tebrik ederim
Selam kızlar
Bu sabah 68.600 idim
Eksi 200
Tebrik ederim
Nego Nego negom ❤ güne keyifsiz başlamak adetim değil ama böyle oldu bugün.

Haftasonu bi sekteye uğradım onunda büyük etkisi var sanıyorum çünkü başaramamaktan çok yoruldum.
Hiç olmıycak hep böyle kalıcam diye korkuyorum.
Bonus ben zamanında verdim geri aldım, bunları düşünme ana odaklan verebildiğin kar ❤️

Back
X