- 8 Eylül 2016
- 103.558
- 438.795
- 898
- 36
100 gram artısın canım ama cumaya kadar verirsin eksiye gecersinKptanım pzt kilo bildirimim 65.2 şaşırdımartı bekliyodum
Cuma 65.1 olarak bildirim yapmıstın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
100 gram artısın canım ama cumaya kadar verirsin eksiye gecersinKptanım pzt kilo bildirimim 65.2 şaşırdımartı bekliyodum
Allahım bu günleride gördümya şükürler olsun ölsemde gam yemem benden kilolularıda varmış yalnız değilmişim ya gııııDeme la öyle.dün 101dim
çok fark yokki aramızda
![]()
Essahmııı demek bene ele geldiNeden olmasın, bende 60 olsam mesela
Kız sende sanki her gün banlıyım, son bir hafta çok aktif olamadım onun dışında her gün aktifim ben bir kere
Aradan sonra aktif olmazsan görüşürüz
Olsun ya hu 40 kötü müben kendim için dedim 36 bedeni
Tebrik ederim canım umarım bir an önce iyi olursun
❤❤ Olursun neden olmayasın
Bahane yok daha, aktif olunacak kilo verilecek mali
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Bonus ben zamanında verdim geri aldım, bunları düşünme ana odaklan verebildiğin kar ❤
Avare olmadığım için üstüme alınmıyorumTül perde yıkıyorum camları siliyorum haftaya yeni gelin davetim var regl başlamışken işlerimi bitireyim dedim Allahımmm temizlik gibisi yok avareee bagyanlar yardıma bekliyorum hiç olmazsa yorgunluk çayımı demleyin ne olmuşki bugün bana yarın size![]()
Tamam cay benden demliyorum hemenTül perde yıkıyorum camları siliyorum haftaya yeni gelin davetim var regl başlamışken işlerimi bitireyim dedim Allahımmm temizlik gibisi yok avareee bagyanlar yardıma bekliyorum hiç olmazsa yorgunluk çayımı demleyin ne olmuşki bugün bana yarın size![]()
Yine ne varsa sende var canımmmmmTamam cay benden demliyorum hemen![]()
Bide topram oluyon hemiii yaaAvare olmadığım için üstüme alınmıyorum![]()
![]()
Yanına biseyler vermezsin şimdi sen kuru kuru çay mi olurTamam cay benden demliyorum hemen![]()
Hangi toprakBide topram oluyon hemiii yaa![]()
Ciğ badem versem olmaz mıYanına biseyler vermezsin şimdi sen kuru kuru çay mi olur![]()
Senenee aklımı karıştırmaYanına biseyler vermezsin şimdi sen kuru kuru çay mi olur![]()
Sabahın 6 sından beri iş yapıyorum yeni oturdum, napıyımBide topram oluyon hemiii yaa![]()
Tamam tamam aktif olcam vallaNeden olmasın, bende 60 olsam mesela
Kız sende sanki her gün banlıyım, son bir hafta çok aktif olamadım onun dışında her gün aktifim ben bir kere
Aradan sonra aktif olmazsan görüşürüz
Olsun ya hu 40 kötü müben kendim için dedim 36 bedeni
Tebrik ederim canım umarım bir an önce iyi olursun
❤❤ Olursun neden olmayasın
Bahane yok daha, aktif olunacak kilo verilecek mali
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Bonus ben zamanında verdim geri aldım, bunları düşünme ana odaklan verebildiğin kar ❤
Eski toprakHangi toprak![]()
Ciğ badem versem olmaz mı![]()
Senenee aklımı karıştırma![]()
Kara toprakHangi toprak![]()
Eski topraklardan kim kaldı hey gidi günler heyEski toprak![]()
Tamam atıyorum tutarsın :)))))Fıstık da olur atı atı ver bana uzaktan![]()