• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neden olmasın, bende 60 olsam mesela :rapci:

Kız sende sanki her gün banlıyım, son bir hafta çok aktif olamadım onun dışında her gün aktifim ben bir kere 😜

Aradan sonra aktif olmazsan görüşürüz 😎

Olsun ya hu 40 kötü mü 😊 ben kendim için dedim 36 bedeni

Tebrik ederim canım umarım bir an önce iyi olursun

❤❤ Olursun neden olmayasın

Bahane yok daha, aktif olunacak kilo verilecek mali :sinirli:

Tebrik ederim

Tebrik ederim

Bonus ben zamanında verdim geri aldım, bunları düşünme ana odaklan verebildiğin kar ❤
Essahmııı demek bene ele geldi :p

Tül perde yıkıyorum camları siliyorum haftaya yeni gelin davetim var regl başlamışken işlerimi bitireyim dedim Allahımmm temizlik gibisi yok avareee bagyanlar yardıma bekliyorum hiç olmazsa yorgunluk çayımı demleyin ne olmuşki bugün bana yarın size :rolleyes:

Tül perde yıkıyorum camları siliyorum haftaya yeni gelin davetim var regl başlamışken işlerimi bitireyim dedim Allahımmm temizlik gibisi yok avareee bagyanlar yardıma bekliyorum hiç olmazsa yorgunluk çayımı demleyin ne olmuşki bugün bana yarın size :rolleyes:
Avare olmadığım için üstüme alınmıyorum :KK53: :KK53:

Tamam cay benden demliyorum hemen 😂

Neden olmasın, bende 60 olsam mesela :rapci:

Kız sende sanki her gün banlıyım, son bir hafta çok aktif olamadım onun dışında her gün aktifim ben bir kere 😜

Aradan sonra aktif olmazsan görüşürüz 😎

Olsun ya hu 40 kötü mü 😊 ben kendim için dedim 36 bedeni

Tebrik ederim canım umarım bir an önce iyi olursun

❤❤ Olursun neden olmayasın

Bahane yok daha, aktif olunacak kilo verilecek mali :sinirli:

Tebrik ederim

Tebrik ederim

Bonus ben zamanında verdim geri aldım, bunları düşünme ana odaklan verebildiğin kar ❤
Tamam tamam aktif olcam valla :KK45:

Back
X