- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Benim gibi yemişsin yiyeceğin kadar ihtşyacın yohhh neydecenFıstık da olur atı atı ver bana uzaktan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gibi yemişsin yiyeceğin kadar ihtşyacın yohhh neydecenFıstık da olur atı atı ver bana uzaktan![]()
36 yaşında eski toprak mı olurEski toprak![]()
Ama ama benBenim gibi yemişsin yiyeceğin kadar ihtşyacın yohhh neydecen
Benim sadık yarım kara torpakmışKara toprak![]()
Tamam hemen ol o zaman beklemeTamam tamam aktif olcam valla![]()
Kk nin 30 ve üstü yaşları36 yaşında eski toprak mı olur![]()
Yohhh sene yagmurlu günde su bilem yohgg önce zayıfla belkim sona veririkAma ama bensadece çay la azıcık
![]()
Eee hemşerim olur Aşık VeyselBenim sadık yarım kara torpakmış![]()
İşte bak vuruyorlar kırbacı kaptanYohhh sene yagmurlu günde su bilem yohgg önce zayıfla belkim sona veririk
@Zipzip- yetiş benaaaaAbbowwww kız ben erzincana yakın diye şettimdi şimdi erzurum olunca eski didimdi36 yaşında eski toprak mı olur![]()
Daha birsey yapmadı ki fıstık vermediİşte bak vuruyorlar kırbacı kaptan@Zipzip- yetiş benaaaa
İşe gidiyom kız gece gelirim ancaTamam hemen ol o zaman bekleme![]()
Daha si mi varDaha birsey yapmadı ki fıstık vermedi![]()

Ben demiştim 3. Bu takım kaldırmaz diye sayıylamı geliyorlarrrr nedirrrDaha birsey yapmadı ki fıstık vermedi![]()
Kasabın karısı yazıyor ya aklıma geldi şuan oturduğum evde kasap oturuyormuş önceden bizim kiracı için kasabın karısı diyorlardıİşe gidiyom kız gece gelirim anca![]()
Sende heç bişey bilmirsenn bilmirsenDaha si mi var![]()
HıhAllahım bu günleride gördümya şükürler olsun ölsemde gam yemem benden kilolularıda varmış yalnız değilmişim ya gıııı![]()
![]()
![]()
![]()
Tamam tamam affettimAbbowwww kız ben erzincana yakın diye şettimdi şimdi erzurum olunca eski didimdi![]()
Tamam kabulİşe gidiyom kız gece gelirim anca![]()
Verdiğin kilolarla döv onu mali
Molalarda gelirim merak etmeTamam tamam affettim
Tamam kabul![]()