- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.184
- 898
Bugünden itibarenNe zamandır gazla çalışıyom![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünden itibarenNe zamandır gazla çalışıyom![]()
Mali benim eltim bikerem bizi kandıramazsınNe zamandır gazla çalışıyom![]()
Ben hızlarına yetisememistim canım. Bir sürü zumba videom var benim de ama çoktandır yapmıyorum.Bu videoyu yeni gördüm ben. Zevkli birşeye benziyor. Ben de bir deneyim.
Ben de yeni yıla 5li kilolarla görsem keske. AminnNeden olmasın, bende 60 olsam mesela
Kız sende sanki her gün banlıyım, son bir hafta çok aktif olamadım onun dışında her gün aktifim ben bir kere
Aradan sonra aktif olmazsan görüşürüz
Olsun ya hu 40 kötü müben kendim için dedim 36 bedeni
Tebrik ederim canım umarım bir an önce iyi olursun
❤❤ Olursun neden olmayasın
Bahane yok daha, aktif olunacak kilo verilecek mali
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Bonus ben zamanında verdim geri aldım, bunları düşünme ana odaklan verebildiğin kar ❤
Eve daha yeni gidiyorum eltim, yemeği de kocam yapıyor bugün. Yoksa gelirdim yardımaTül perde yıkıyorum camları siliyorum haftaya yeni gelin davetim var regl başlamışken işlerimi bitireyim dedim Allahımmm temizlik gibisi yok avareee bagyanlar yardıma bekliyorum hiç olmazsa yorgunluk çayımı demleyin ne olmuşki bugün bana yarın size![]()
Sen ne ara yeni elti yaptın hainMali benim eltim bikerem bizi kandıramazsın![]()
Sagolasın canım eltim yardıma gelemesende varlığın yeter canımcımmEve daha yeni gidiyorum eltim, yemeği de kocam yapıyor bugün. Yoksa gelirdim yardıma
Oda erzurum gelini daaa köprüden geçerkene olduSen ne ara yeni elti yaptın hain![]()
Sagolasın canım eltim yardıma gelemesende varlığın yeter canımcımmsenden başka kimseden hayır yohh
Sagolasın canım eltim yardıma gelemesende varlığın yeter canımcımmsenden başka kimseden hayır yohh
Ne güzel her zaman annenle vakit geçire biliyorsun iyi tatiller canım annene selam söyle ellerinden öpüyorumKızlar ben marmaya bindim, annemlere geçiyorum. Şarjımı oğlan için kullanacağımdan, geçince bol bol yazarım ☺
Görümcem olmayasın benim elti yok çünkümMali benim eltim bikerem bizi kandıramazsın![]()
Kim Erzurum geliniOda erzurum gelini daaa köprüden geçerkene oldu![]()
Kim Erzurum geliniben hataylıyım bacım
![]()
E sen de zuvaslısınSenlen beni karıştırdı belki ses etme
E sen de zuvaslısınolmiyi bacım olmiyi
![]()
biraz aykü ya