Sus sus ben de makarnaya vurdum bugün.işyerinde başka yemek yok@malii geç geldin bozdum diyeti.
Beni geri döndürt.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sus sus ben de makarnaya vurdum bugün.işyerinde başka yemek yok@malii geç geldin bozdum diyeti.
Beni geri döndürt.
Erzurum çarşı pazarmış leyli de amanmış biliyünnüBen sivaslıyım ama erzurumluların geliniyimbiraz aykü ya
Erzurum çarşı pazarmış leyli de amanmış biliyünnü![]()
Bağdatın hamamları yanıyomuş külhanları ,ne acaip baş bağlarmış antekye hanımlarıymış o zamanHataydan cvp yapıştıramadım iyi mi![]()
Şair burda ne demek istedi acep@malii Hataylı avrat bize bazı bazı
Bağdatın hamamları yanıyomuş külhanları ,ne acaip baş bağlarmış antekye hanımlarıymış o zaman![]()
gel gel gel sağ yap yanaş kavuşcaz inşallahOha bunu nasıl atlarımkara üzüm habbesi o vakit az daha güneydoğuya kayıyorum
Bahçelerde maydonoz gel bana bazı bazı o zamanBoş geçmesin özlü söz işte
Bi dötlük yer aç bacım erzuruma kayıyodum ben yanlışlıklaSola be sola![]()
Bi dötlük yer aç bacım erzuruma kayıyodum ben yanlışlıkla![]()
İyi yolculuklar canım.Kızlar ben marmaya bindim, annemlere geçiyorum. Şarjımı oğlan için kullanacağımdan, geçince bol bol yazarım ☺
Off offYer aç derken bana şişman mı demek istedin ne dedin sen
![]()

Her yöreden yürürüm diyorsunBağdatın hamamları yanıyomuş külhanları ,ne acaip baş bağlarmış antekye hanımlarıymış o zaman![]()
Mali sen ne iş yapıyon akşam akşam? Bi de yurtdışındaydın di mi?Şair burda ne demek istedi acep![]()
Hatlarmı garıştı gızzzz yogsammKim Erzurum geliniben hataylıyım bacım
![]()