• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim cnm ❤ Eşim pek ses etmiyor sağolsun. Anneannemiz oğlana çok iyi bakıyor diye o yolluyor arada. As cnm, anneme mutlaka selamını ileteceğim ❤ Sen geçen hafta çok üzüldün farkındayım, inşallah sıkıntıların geride kalmıştır. 🙏
Sıkıntım eşimle değildi kuzum hiç yoktan yere canımı sıktılar geldi geçti diyelim sıkıntılar hep var Allaha şükür sevilen kuluyum demekki imtihan oluyorum hep bişeylerle yinede hamdolsun bu günümüze

Biraz rahatsizim canim
Dua edin
Tam olarak rahatsızlığın nasıl bir şey canım? Çok merak ettim valla. Allah şifani versin yonacim. Üzülüyorum cıvıl cıvıl bir kızdın. İnşallah eski güzel günlerine dönersin.
Cnm doktora gittin mi, menapoz için genç bence yaşın. Annemde adet görmemeye başlamıştı, kist çıktı, ameliyat oldu. Doktor adet göreceksin demişti, ameliyattan sonra 1 kez gördü sonra yine kesildi. Tedavi içinde ilaç kullanmak istemedi annem ama kaç sene oldu hala menapoz sıkıntıları ile uğraşıyor.
Baharda gitmiştim menopoz başlangıcı demişti. Ağır aksak bugünlere geldim ama yakın zamanda ben de bir jinekologla görüşmeliyim canım.

Akşam misafirlerim vardı.Mesai arkadaşlarım grup grup gelip gittiler. Bugün çok yoruldum. Sırada komşular var. Sağlıklı bir beslenme de yapamadım. Düşünüyorum da bugün ne yedim diye ikramliklarin tadına tuzuna pişip pismedigine bakmaktan öte bir şey de yok... üzgünüm ortada menü yok yazamayacagim bugün de... o_O

Akşam misafirlerim vardı.Mesai arkadaşlarım grup grup gelip gittiler. Bugün çok yoruldum. Sırada komşular var. Sağlıklı bir beslenme de yapamadım. Düşünüyorum da bugün ne yedim diye ikramliklarin tadına tuzuna pişip pismedigine bakmaktan öte bir şey de yok... üzgünüm ortada menü yok yazamayacagim bugün de... o_O
Cnm şu yoğunluğun geçince eski düzenine dönersin yavaş yavaş. Sıkma canını.

Nasıl geçti, çok zevkli dimi.
Güzeldi ama ilk sürünce az zorlandım
Cumaya kadar hatırlatırız kızlara erken yaparlar bildirimi mecbur yapacaklarki kahvaltı yapsınlar
Aynen canım genelde erken oluyor paylasımlarda yinede gec yazan oluyor hatıratma yaparım
Canım bana öğret istersen, nolur nolmaz ben yapayım sen olmazsan.
Tamam canım duruma göre hareket ederiz, ben müsait olunca sanada anlatayım
Bu günleri atlat eski düzenine dönersin ablam❤

Günaydııııınnnnnnnsssss💜

a52afecec8ac7bb19d84a3722465d3bf.webp

Tam olarak rahatsızlığın nasıl bir şey canım? Çok merak ettim valla. Allah şifani versin yonacim. Üzülüyorum cıvıl cıvıl bir kızdın. İnşallah eski güzel günlerine dönersin.
Baharda gitmiştim menopoz başlangıcı demişti. Ağır aksak bugünlere geldim ama yakın zamanda ben de bir jinekologla görüşmeliyim canım.
Ablacım benim annemde 50 yaşında menepoza girmişti hakkında hayırlısı olsun inş canım ablam :KK60:

Aynı ben misafir gelince aynen öyle yapıyorum tadı tuzu derken hepsinden tadımlık alıyorum misafirle yiyemiyorum yemiyorum diye kızıyorlar pişirirken kokusu tutuyor zati daha nereme yiyim :KK70:

Back
X