- 8 Mart 2019
- 7.717
- 38.512
- 548
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah hızlıca çözüm bulurlar yavrunun ağrısına. Allah çocukların ayağına taş degdirmesin.Tuğçenin dün akşamdan beri başı agrıyo onu getirdim mrh sonucunu aldım nörolojiye götürdüm beyinde bi bulgu var dedi beyincerrahına gönderdi oda nörolojiye kızdı kendi kendilerine hastalık çıkarıyorlar herkes de ola bilecek zararsız bulgu dedi k.b.b götürün dedi sinüzit ola bilir gittim sıra yok yarım gelin dedi doktorla görüştüm saat 16 dan sonra hastam olmazsa bakarım olursa bakmam dedi sınavları var yarın getiremem dedim bende sabahtan beri 100 hastaya bakıyorum ne yapa bilirim dedi kızdım başka hastaneye getirdim sıra aldım bekliyorum
Aynen canım yine sessiz bugündeKızlar bugün yine sessizlik var grupta![]()
Derslerim çok yoğun canım ama son dersim iptal oldu. Bilgisayarlar bozuk ders yapamadık. Başlamadan bittiKızlar bugün yine sessizlik var grupta![]()
Kolay gelsin, iyi çalışmalarİyiyim zipzipim işe geldimsen nasılsın
![]()
Kolay gelsin canımİyiyim zipzipim işe geldimsen nasılsın
![]()
Sanada kolay gelsin, iyi dersler cnmKolay gelsin canım
Iyiyim bende birazdan direksiyon kursuna gideceğim![]()
Hep böyle geç mi çıkıyorsun cnm?İyiyim Kızlar ben de yeni çıktım işten...
Amin cnm inşallah diyeyim18.30 canım ama otobüs bekle şu bu.... allah sana erken çıkılan iş nasip edecek inşallah....
Ben bu ara yazmaya utanıyorum kaptanım ya resmen diyete girdim böyle denk gelir mi deme gelir valla geliyormuş hep bi yere davetliyim yaYoulost16 seni göremiyorum kac gündür
Sağol canım ❤Sanada kolay gelsin, iyi dersler cnm![]()
Yeni geldim eve canımHu huuu kızlar nerelerdesiniz?![]()
Davetler hayatında hep olacaksa sana uygun seyler yesen canımBen bu ara yazmaya utanıyorum kaptanım ya resmen diyete girdim böyle denk gelir mi deme gelir valla geliyormuş hep bi yere davetliyim ya![]()
Aslında hep olmuyo ama cok üst üste geldi ve bende mecburen yiyorum gitmesem de olmuyo işte ama sanırım daha bitti insallahSağol canım ❤
Yeni geldim eve canım
Davetler hayatında hep olacaksa sana uygun seyler yesen canım
Tamam canımAslında hep olmuyo ama cok üst üste geldi ve bende mecburen yiyorum gitmesem de olmuyo işte ama sanırım daha bitti insallah
Haftasonu teknosaya gittik tartı kalmamış gittiğimiz iki avm dede tuhaf bi şekilde mediamarket vatan falan yoktu bakayım bu hafta burdan alayım diyorum ama kadın 300 dedi cok pahalı geldiTamam canım
Tartı aldın mı
Bir güzel brokoli yemişimTamam canım
Tartı aldın mı