• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sinüzit çıktı canım şükür baş ağrısı ondan oluyormuş ilaç verdi dün fırsatım olmadı yazmaya sabah yataktan çıktık gittik geldim evi topla yemek derken temizlik yapıyorum akşam çocukların odası bitti bugün halama sarma sarmaya gidicem 11 de ordan gelip eve devam edicem
Gecmiş olsun canım ❤

Çok teşekkür ederim tatlım.
Geçmiş olsun canım. Ne dişmiş hepsini cekmiyorlar umarım 😥
Bana tanıdığın bu esneklik için çok teşekkür ederim canım. Eski düzene kavuşmayı ben de çok istiyorum.
Ateş basmalarina hazırım... bakalım hiç de sevmem ama huysuz biri olur muyum onu çok merak ediyorum.🤔
Kendim yemedigim şeyleri onlara hazırladığım için bir taraftan da vicdan azabı çekiyorum ama gelenek böyle napim Allah affetsin. Yulaflı kurabiye de yemezler ki😂 Sen de benim gibiymişsin içim rahatladı Gulserencim.😍

Kız daha doyamadan gitmişsin ya...hangi ara derede girdin yazdın 🙁 bizim hatrimiza girme nolur şu kaosun içine. Ben de bakıyorum arada ama tecrübe olsun diye. Oradaki hatunları biz değiştiremeyiz ki. Negom yapma etme lütfen 😭
Hayırlı akşamlar kuzum.
Noldu bebem gosterebildin mi şu saate. Bulgular seni korkutmasın doktor haklı. Öğleden sonra giremedim siteye hep hata verdi. Sanırım bakım çalışması vardı. Şimdi okudum mesajları. Vızır vızır olmuş site tikladigim her yer anında açılıyor şu reklam belaları biraz azalsa keşke.🤔
Hallettim ablam çok şükür çaremiz k.b.b. de bulundu ilaç verdi geçecek inş sınav haftası stres çok yapıyo ikisi bir arada ağrı kaçınılmaz oluyor

Günaydın arkadaşlarrrrr çok bi diyet tecrübem olmasa da kendi deneyimlerimi yeni gelen arkadaşlarla paylaşmak istedim
Az miktarda da olsa beyaz ekmek simit vb yersem birkaç saat sonra mutlaka acıkıyorum
Bu ara meyveyi azalttım kilo vermemde faydasını gördüm
Yani Peynirin kalorisi yüksek ama şişmanlatmıyor ama beyaz ekmek acıktırarak şişmanlatıyor
Bi de @gülümse25 in diyetisyeni tam tersini söylüyor ama bana erken yemeği kesmek iyi geldi
Soda kesinlikle iştah kesiyor şekersiz kahve de olabilir emin değilim
Belki işinize yarar diye yazdım Kızlar 6 kilo verince sevindirik oldum yakında diyet kitabı çıkarmaya karar verirsem şaşırmayın 😂😂😂
Seni diyetisyenime şikayet edicem cuma günü:KK70::KK70:

Cnm kuzenin cidden sıkıntılı bir tip ama eşininde sağlıklı olduğunu sanmıyorum. Karı koca şiddeti terbiye adı altında normalleştirmişler, kuzenin işi evlat ayrımına kadar götürerek üstüne tüy dikmiş. Senin onlarla konuşmanın faydası olacağını sanmıyorum çünkü bu onların normali, yanlışlarını anlamaları neredeyse imkansız. Araya belki aile büyüklerinden birini sokabilirsin. Şiddetin boyutu anlatıldığı gibi çoksa en mantıklısı gizli ihbarla çocukların devlet korumasına alınması olur ama onuda yapamazsın sanırım. İnşallah daha güzel akıl veren birileri çıkar burda ve o kuzucuklar kurtulur 😔 rabbim herkesin kalbine merhamet versin inşallah.
Aile büyüğü bizim tarafta yok kuzen zaten bizimle görüşmüyor. Eşi de görüşmediği için onun ebeveynlerini tanımıyorum. Bu evlat ayrımı da dediğin gibi olaya tuz biber oldu. Kızda davranış bozuklukları da ortaya çıkmış kendine zarar veriyormuş galiba 😩sizin de moralinizi bozdum zaten görüşmüyorlar dinlemezler ki bizi.....

Gulumse24 Gulumse24 cnm sinüzit çıkmasına sevindim desem ☺ Daha kötü bir şey olmadığı için sevindim. Şapkasını mutlaka taksın, atkı kullansın cnm. İlaçlarını alıp, dikkatte ederse rahatlar inşallah.
10 gündür atkı bere takıyorum okula giderken canım valla bende sevindim başka bişey çıkmasında sünizite razıyım

Back
X