• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar iyi akşamlaaaar
İyi aksamlar canım ❤
Kaptanım nasıl gidiyor şoförlük?
Güzel gidiyor üçüncü günüm daha iyi sürebiliyorum 😊
Hoş buldum tatlım. Gitmişsin ama olsun şoför bir kaptanımız olacak sonuçta. :KK66: iyi kurslar bebeğim.
Tesekkur ederim ablacım 😍
Nörüyonuz gızlarrrrrrr:temizlik::temizlik::temizlik: bi bakim dedim ben temizliğe devam mutfakta bitti sayılır bi banyo kaldı bide merdivenleri silersem tamamdır onlarda yarına artıkın
Cay içiyorum cok yorulmusum direksiyon sallamak kolay değilmis 😂
Haydi kızlar spora :KK19:
Kendime geleyim bir leslie yapayım bugün 😊
Bütün gün gelemedim aranıza, bakıp bakıp çıktım hep. Şimdi de spor yapacagim.
Görüşürüz canım 😘

İyi aksamlar canım ❤

Güzel gidiyor üçüncü günüm daha iyi sürebiliyorum 😊

Tesekkur ederim ablacım 😍

Cay içiyorum cok yorulmusum direksiyon sallamak kolay değilmis 😂

Kendime geleyim bir leslie yapayım bugün 😊

Görüşürüz canım 😘
Canım takip edemedim ama plank köprü devam ediyor musun. Benim bugün 3. Gündü

Gulumse24 Gulumse24 :KK200: totoş dinlendi mi :KK60:
sonngulen sonngulen sporunu öyle böyle değil çok pis kıskandım. Ben kanapeye kitlendim resmen. Enerjin bol olsun canım. Mutluluk hormonundan az biraz bize de sakla :sus:
H hasbeenandgone sağ salim gelin artık beklemekten başka çare yok tatlım.
Ne yalan söyleyeyim başlayana kadar ben de kanepeye kitli yaşıyorum resmen. Televizyonu kaldırdık salondan, spor odasına aldık. Eşimi de zorla kaldırıp spor yaptırıyorum, tek başına zor oluyor.
Sen ayrıca okulda yeterince spor yapıyorsun bence.

Selam kizlar

Sabah kahvaltisi 10

Biraz mantarlı omlet
Bir tane haşlanmış yumurta
Biraz peynir
4-5 yeşil zeytin
2dilim kepek ekmeği (kafama göre karataydan vazgeciyorim arada )

Ne yaptığımi bende bilmiyorim 🤦

Arada bir dilim kivi mecburiyetten kızım uzattı 🤭

Öğlen iki dilim t b ile bir kase kabak yemeği dereotlu yoğurtlu

Akşam
Ciğer ve dalak kavurma :olamaz:
Yoğurt(yarım kase) turşu
2dilim kepek ekmeği

2 litre su

Spor sadece 10 dakika zumba yaptım
Dünden plates çok acıttı vücudumu :KK45:
Çok zorluydu hareketler :))
Benim gibi ekmeğe düşmüşsün canım, yememek için zor tutuyorum ben de kendimi. Yemek saatlerini ve miktarlarını da yazarsan daha güzel olur, ekmek dışında menünü sevdim.
12 Kasım Menü
Sabah
Bir domates
Bir dilim beyaz peynir
3 zeytin

Öğle
Filtre kahve sütlü
2 küçük kurabiye

Akşam
2 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı et sote

2 litre su
Afiyet olsun canim, kurabiyelerin oglede olması iyi olmuş en azından. Saatleri de yazmaya başlarsan güzel olur.
Kızlar 12 kasım menüsünü utanarak yazıyorum maalesef 😔

Saat 10:30 kahvaltı 2 dilim tb ekmek, 1 kk süzme peynir, 1/2 kk kaşar peyniri, 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 1 şekersiz çay, 1 duble şekersiz türk kahvesi

13:30 2 mandalina, 1 sade soda

17:30 2/3 ince, küçük tavada krep

19:00 1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 100 gr kadar yeşil fasulye kavurması, salata

21:30 1 duble şekersiz türk kahvesi, 5 adet minik çikolata, 3 avuç kadar çekirdek( tuzsuz)

2 lt su
Spor yok.

Kızlar ara ara lokum kavanozuna dadandım, minik fıstıklı lokumlardanda oldukça fazla miktarda yedim 😭
Lokumlar ve akşam keyfi haricinde aslında çok güzel bir menuymus canım. Ne zaman evden uzak olsan bu başına geliyor senin. Afiyet olsun tatlım.
12 Kasım

Bir lokma ekmek 2 zeytin çiğ fınduk peynir

Akşam 17.30:1,5 kesme muhallebili tatlı( iş yerinde yemem gerekiyordu inanın öğleden kalan tatlıdan başka bir şey bulamadım) birkaç çiğ fındık

Saat 20 birkaç tane çiğ fındık
Canım mecburen böyle olmuş ama menün çok kötü. Tatlıdan ziyade sabah çok zayıf olmuş, akşam da yemek yok. Sağlığın için dikkat etmelisin canım, inşallah işyerinde fırsat bulabilirsin buna.
Dün Salı
Kahvaltı 09:00
1 h yumurta 1 kk peynir
3 zeytin 1 tk labne 1 tk bal
1 dilim ekmek 1 muz

öğle ve arada
İki avuç fıstık
Bir muz

Akşam 17:00
5 köfte
2 kaşık barbunya
2 kaşık bulgur pilavı
Küçük kase ev yoğurdu
Afiyet olsun canım, güzel menü ve günü de erken bitirmişsin.
12 kasim ; sabah : çehrek tost çay
öğle bi kase yoğurtlu çorba 4 yemek kaşiği mkarna
arada2 biskrem khve
akşam komposto patetes yemeği bi kase
6784 adım 2 lt su
Afiyet olsun canım, biskremin erken olması çok sorun yaratmaz, senden de menü saatlerini yazmanı rica etsem bundan sonraki günlerde.
Dünki menüm
Sabah 09.30
1 poğaça 1 bardak çay(kuaförde yaptım kahvaltıyı görümcemin dış çekimine gttik)

Ara15.00
3 çikolatalı burçak

Akşam19.00
4 şiş ciğer
1 avuç içi lavaş
Ayran
Soğan salatası

Su 1 lt
Spor 6.895 adım Zipzip- Zipzip-
Akşama kadarki yediklerin mecburiyetten pek iyi olmamış canım ama çekim sırasında erimistir diye düşünüyorum. Suyu çok çok az içmişsin.

Eşinin doktorasını ne zaman bitiyor cnm hayırlısı ile? Daha önceki msjlarından da hatırlıyorum pastanede bekliyoruz falan yazmıştın 😔
Kıyamam ben sana....sen hep benim mesajlarıma üzgün yüz koyuyorsun inan ben mutluyum... pastanede beklemek de otobüse binmek de çok kötü değil bugün akşam kahvaltı yaptım mesela. Çay çok güzeldi. Hepimiz ailelerimizle birlikte yaşıyoruz kimimiz anneyiz kimimiz evlat ama huzurlu ailelerden geliyoruz anladığım kadarıyla....hiç dert değil allah sağlık versin...Eşim daha ders alıyor, sonra tez aşamasına geçecekmiş kişiye göre değişiyormuş. Bu kuzenin çocuğu, çevremdeki başka mutsuz insanlar, KK BDV hayatımdaki güzelliklerin farkına varmama sebep oldu.
Tek derdimiz otizmli oğlum ama o da okumayı öğrendi mesela. Tamam çuvalla para döktük ama onun okumayı öğrenmesinin yerini hiçbir şey tutamaz.Minnak bir okulda, sevgiyle büyütülmüş arkadaşlarının yanında dışlanmadan eğitim alıyor İnşallah normale döner bir gün dua edin Kızlar. @birmuhendisanne sen de gel çileli çalışan annelerin hayatına. Amaaaan baktın olmadı bırakırsın mecbur değilsin ya, eşin çalışıyor nasıl olsa.....otobüslerde yazışırız 😃

12 Kasım

Bir lokma ekmek 2 zeytin çiğ fınduk peynir

Akşam 17.30:1,5 kesme muhallebili tatlı( iş yerinde yemem gerekiyordu inanın öğleden kalan tatlıdan başka bir şey bulamadım) birkaç çiğ fındık

Saat 20 birkaç tane çiğ fındık
inşallah bir sonraki menü güzel olur canım biraz kötü gitmiş işler 🤗

Afiyet olsun eksi olsun :)))
Dün Salı
Kahvaltı 09:00
1 h yumurta 1 kk peynir
3 zeytin 1 tk labne 1 tk bal
1 dilim ekmek 1 muz

öğle ve arada
İki avuç fıstık
Bir muz

Akşam 17:00
5 köfte
2 kaşık barbunya
2 kaşık bulgur pilavı
Küçük kase ev yoğurdu
12 kasim ; sabah : çehrek tost çay
öğle bi kase yoğurtlu çorba 4 yemek kaşiği mkarna
arada2 biskrem khve
akşam komposto patetes yemeği bi kase
6784 adım 2 lt su
sabah ve öğlen iki tane muz akşam da bulgur pilavı rahatsızlık verebilir

Öğlen uemeseydin onun yerine elma kivi yada mandalina yesen daha iyi olur sanırım :KK45:

Afiyet olsun eksi olsun
Dünki menüm
Sabah 09.30
1 poğaça 1 bardak çay(kuaförde yaptım kahvaltıyı görümcemin dış çekimine gttik)

Ara15.00
3 çikolatalı burçak

Akşam19.00
4 şiş ciğer
1 avuç içi lavaş
Ayran
Soğan salatası

Su 1 lt
Spor 6.895 adım Zipzip- Zipzip-
akşam menune bayıldım :))) ama burçak cikolatali dedin beni uedin canım tatlı istiyor 🤫😤
Afiyet olsun eksi olsun :))
13 Kasım menüsü
09.00 kahvaltı
1 dilim ekşi mayalı ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates maydanoz.

11.45 öğle
Yarım kase ezogelin çorbası, yarım tabak etli bezelyeli patates yemegi (4-5 küp patates yedim)

18.00 akşam
3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık et kavurma, 1 dilim ekmek de yedim duramayip.

20.00 10 adet civarı yaş üzüm.
21.30 yeşil çay.

Su 3 lt
Spor
8500 adım
Leslie boosted 30 dk
30 sn wall sit
30 sn plank
25 adet köprü

Bölgesel egzersizler (yeniden 30 sn plank, köprü, dağcı tırmanışı, mekik ve birkaç farklı hareket daha.)
karbonhidrat dolu bir gün mi olmuş sanki :KK64:
Afiet olsun eksi olsun :))
13 Kasım

Yarım dilim köy ekmeği sucuklu yumurta peynir 2 mandalina bir portakal ( neyi tavsiye etmediysem yaptım 😳)

Öğlen 16: nohut yemeği bir kase, peynir

Akşam 20: yumurta, peynir, 2 dilim domates, çocuğun milkshake inden bir yudum aldım çayla beraber bu akşam karnım doydu çok şükür....@snglmlk (bu sefer daha besleyici oldu)
afiyet olsun :))

Ne yalan söyleyeyim başlayana kadar ben de kanepeye kitli yaşıyorum resmen. Televizyonu kaldırdık salondan, spor odasına aldık. Eşimi de zorla kaldırıp spor yaptırıyorum, tek başına zor oluyor.
Sen ayrıca okulda yeterince spor yapıyorsun bence.
Elimden geldiğince hareketli olmaya çalışıyorum ama senin azmin yanında lafı olmaz canım. Maşallah diyeyim hem yapıyorsun hem de kızları da olumlu etkiliyorsun. :KK9:

Zipzip- Zipzip- canım hafta sonu seminer etkinlikleri çerçevesinde Afyon/ Gazlıgöl' e üç günlüğüne kaplıcaya gideceğiz canım. Müdür organize etti beş aile gidiyoruz. Bu hafta değil de sonraki cumaya listeye girsem olur mu? Daha iyi toparlanıp gelirim diye düşünüyorum. Yeni gelişti bu durum.

Kıyamam ben sana....sen hep benim mesajlarıma üzgün yüz koyuyorsun inan ben mutluyum... pastanede beklemek de otobüse binmek de çok kötü değil bugün akşam kahvaltı yaptım mesela. Çay çok güzeldi. Hepimiz ailelerimizle birlikte yaşıyoruz kimimiz anneyiz kimimiz evlat ama huzurlu ailelerden geliyoruz anladığım kadarıyla....hiç dert değil allah sağlık versin...Eşim daha ders alıyor, sonra tez aşamasına geçecekmiş kişiye göre değişiyormuş. Bu kuzenin çocuğu, çevremdeki başka mutsuz insanlar, KK BDV hayatımdaki güzelliklerin farkına varmama sebep oldu.
Tek derdimiz otizmli oğlum ama o da okumayı öğrendi mesela. Tamam çuvalla para döktük ama onun okumayı öğrenmesinin yerini hiçbir şey tutamaz.Minnak bir okulda, sevgiyle büyütülmüş arkadaşlarının yanında dışlanmadan eğitim alıyor İnşallah normale döner bir gün dua edin Kızlar. @birmuhendisanne sen de gel çileli çalışan annelerin hayatına. Amaaaan baktın olmadı bırakırsın mecbur değilsin ya, eşin çalışıyor nasıl olsa.....otobüslerde yazışırız 😃
Mücadeleni gerçekten tebrik ediyorum canım, şükür bilen bir insansın aynı zamanda. Allah kalbine göre versin inşallah. Tüm yavrular için güzellikler dilerim ama en çok da senin yavrum gibi özel çocuklar için Allah iyilik sağlık ve hayırlı insanlar ve hayırlı bir ömür nasip etsin.

sonngulen sonngulen ben az bile yedim diyetisyen her ana öğüne 2 ser dilim verdi bana o bile yetmiyordu ilk zaman :olamaz:
Aaa diyetisyen listesi olduğunu bilmiyordum canım, bir de kilonu hatırlamıyorum. Eminim senin için uygun olan miktardır öyleyse. Bana da hiç yetmez biliyor musun. Ekmek aşığıyım ben. Eve beyaz ekmek sokmuyorum o yüzden.

inşallah bir sonraki menü güzel olur canım biraz kötü gitmiş işler 🤗

Afiyet olsun eksi olsun :)))

sabah ve öğlen iki tane muz akşam da bulgur pilavı rahatsızlık verebilir

Öğlen uemeseydin onun yerine elma kivi yada mandalina yesen daha iyi olur sanırım :KK45:

Afiyet olsun eksi olsun
akşam menune bayıldım :))) ama burçak cikolatali dedin beni uedin canım tatlı istiyor 🤫😤
Afiyet olsun eksi olsun :))
karbonhidrat dolu bir gün mi olmuş sanki :KK64:
Afiet olsun eksi olsun :))
afiyet olsun :))
Sanki biraz öyle olmuş gibi. Çoktandır pilav da yemiyordum, kaçtı birazcık. Neyse ki spor yakmıştır diye düşünüyorum canım.

Elimden geldiğince hareketli olmaya çalışıyorum ama senin azmin yanında lafı olmaz canım. Maşallah diyeyim hem yapıyorsun hem de kızları da olumlu etkiliyorsun. :KK9:
Çok teşekkür ederim canım güzel sözlerin için. Hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte, emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah

Zipzip- Zipzip- canım hafta sonu seminer etkinlikleri çerçevesinde Afyon/ Gazlıgöl' e üç günlüğüne kaplıcaya gideceğiz canım. Müdür organize etti beş aile gidiyoruz. Bu hafta değil de sonraki cumaya listeye girsem olur mu? Daha iyi toparlanıp gelirim diye düşünüyorum. Yeni gelişti bu durum.
Çok güzel bir etkinlik olmuş bence. Senin adına çok sevindim. Biraz dinlenmiş ve arınmış olarak döneceğine inanıyorum. İnşallah çok güzel geçsin.

Ben değilim ama bu konuda çok yardım eden yokmuş:)
yanlış yere alıntı oldu pardon :olamaz:
Aaa diyetisyen listesi olduğunu bilmiyordum canım, bir de kilonu hatırlamıyorum. Eminim senin için uygun olan miktardır öyleyse. Bana da hiç yetmez biliyor musun. Ekmek aşığıyım ben. Eve beyaz ekmek sokmuyorum o yüzden.
Bende çok seviyorum ekmeği rahat bir tane yerim bir öğünde :(

Şuan 76-77 arası gidip geliyorum boy 1.55

Back
X