- 8 Mart 2019
- 7.710
- 38.470
- 548
- 40
Kuzum ben işçi çocuğuyum,annemle babam gece yarıları gelirdi eve. Anneannem ben 1. Sınıftayken rahmetli olunca kardeşimle biz tek başımıza büyüdük. O yüzden hassasım sanırım bazı konulardaKıyamam ben sana....sen hep benim mesajlarıma üzgün yüz koyuyorsun inan ben mutluyum... pastanede beklemek de otobüse binmek de çok kötü değil bugün akşam kahvaltı yaptım mesela. Çay çok güzeldi. Hepimiz ailelerimizle birlikte yaşıyoruz kimimiz anneyiz kimimiz evlat ama huzurlu ailelerden geliyoruz anladığım kadarıyla....hiç dert değil allah sağlık versin...Eşim daha ders alıyor, sonra tez aşamasına geçecekmiş kişiye göre değişiyormuş. Bu kuzenin çocuğu, çevremdeki başka mutsuz insanlar, KK BDV hayatımdaki güzelliklerin farkına varmama sebep oldu.
Tek derdimiz otizmli oğlum ama o da okumayı öğrendi mesela. Tamam çuvalla para döktük ama onun okumayı öğrenmesinin yerini hiçbir şey tutamaz.Minnak bir okulda, sevgiyle büyütülmüş arkadaşlarının yanında dışlanmadan eğitim alıyor İnşallah normale döner bir gün dua edin Kızlar. @birmuhendisanne sen de gel çileli çalışan annelerin hayatına. Amaaaan baktın olmadı bırakırsın mecbur değilsin ya, eşin çalışıyor nasıl olsa.....otobüslerde yazışırız![]()
Oğlunun okumayı öğrenmesine o kadar sevindim ki, inşallah çok çok daha iyi olur kuzucum
Çalışma konusunu çok önemsiyorum cnm, anne babam kendi hayatlarını gömdüler biz okuyalım diye. Hem onlara karşı boynumun borcu, hemde bir kadının gücü çalışmak. Eşimi seviyorum ama insanoğlu nankör, bdv de neler okuyoruz...