- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Galiba öyle. Ben bugün evde takılıyorum.Herkesin işi var sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba öyle. Ben bugün evde takılıyorum.Herkesin işi var sanırım
Bende evdeyim 5 e kadar sonra kursa gideceğimGaliba öyle. Ben bugün evde takılıyorum.
Bizim burda yağmur var, hiç dışarı cikasim gelmiyor, isim var aslında ama bakalım.Bende evdeyim 5 e kadar sonra kursa gideceğim![]()
Yagmurlar basladı mı ne güzel bizim burası sıcak kac gündür kasımda yagmur yagmadı hiçBizim burda yağmur var, hiç dışarı cikasim gelmiyor, isim var aslında ama bakalım.
Sonunda gece başladı canım,bizim de çok sıcak gidiyordu ne zamandir. Siz bı süredir soguktunuz iyi olmuştur.Yagmurlar basladı mı ne güzel bizim burası sıcak kac gündür kasımda yagmur yagmadı hiç
Evet canım gecen hafta soguktu iyi geldi ısındık birazSonunda gece başladı canım,bizim de çok sıcak gidiyordu ne zamandir. Siz bı süredir soguktunuz iyi olmuştur.
Bu durum böyle giderse takımı kapatsak daha iyi olacak diye düşünüyorumKızlar herkes nerde. Lütfen buraya da uğrayın, sayfa böyle sessiz olmamalı.
Hazırlandım çıktım cnm ben ama sanırım azcık geç kaldımBen buralardayım ama kimseler gelmiyor.
Bu ara grupta inanılmaz bir sessizlik var cnm ama takımı kapatmayalım kesinlikle. Toparlayacağız yenidenBu durum böyle giderse takımı kapatsak daha iyi olacak diye düşünüyorum
İstanbulda da hava kapadı cnm, kaç gündür gündüzleri inanılmaz bunaltıcıydı. Azıcık serinledi sonunda, şimdi de şansıma yağmur yağar kesinBizim burda yağmur var, hiç dışarı cikasim gelmiyor, isim var aslında ama bakalım.
Insallah canımBu ara grupta inanılmaz bir sessizlik var cnm ama takımı kapatmayalım kesinlikle. Toparlayacağız yeniden ❤
Bu durum böyle giderse takımı kapatsak daha iyi olacak diye düşünüyorum
Takım toparlanmazsa tek çare o kalacak canım. Sonuçta burası da bir sorumluluk, herkes her dakika burada olamaz. Çalışan var, küçük çocuğu olan var, evle ilgili sorumluluğu olan var, hastalık var ama burası da onlardan biri. Elimizden geldiğince buraya da gelmeliyiz, en azından düzenli menü yazıp yorum yapmalıyız. Arada mutlaka yapamadığımız gün olur ama alışkanlığa dönmesin bence. Tekrar şenlikli günlerinize dönelim, çünkü bu halde amacimizdan da sapiyoruz.Hazırlandım çıktım cnm ben ama sanırım azcık geç kaldımevi toplamakla neden uğraştıysam
![]()
İnşallah yetisirsin canım. İnsan bazen sacma sapan bişeye dalıyorHazırlandım çıktım cnm ben ama sanırım azcık geç kaldımevi toplamakla neden uğraştıysam
![]()
Bizim soğuklar daha yeni geldi, şimdiye kadar tişörtle dolaşıyordum hala. Artık kazak giyeriz mecburen.İstanbulda da hava kapadı cnm, kaç gündür gündüzleri inanılmaz bunaltıcıydı. Azıcık serinledi sonunda, şimdi de şansıma yağmur yağar kesin ☺
Cnm sorma, sonrasında eşim lafa tuttu telefonda, 10 dkda öyle kaybettim. Yanlış minibüse bindim üstüneİnşallah yetisirsin canım. İnsan bazen sacma sapan bişeye dalıyor![]()
Canım ya üzüldüm üst üste aksilikler yasamissin. İnşallah gecikmezsin ama trafigin nasıl bir bela olduğunu bilip anlayış göstereceklerdir bence. Strese girme sakın.Cnm sorma, sonrasında eşim lafa tuttu telefonda, 10 dkda öyle kaybettim. Yanlış minibüse bindim üstüneşimdi metrobüse attım kendimi. Ucu ucuna yetişirsem belki...
Görüşme saat kacta canım insallah yetişirsinCnm sorma, sonrasında eşim lafa tuttu telefonda, 10 dkda öyle kaybettim. Yanlış minibüse bindim üstüneşimdi metrobüse attım kendimi. Ucu ucuna yetişirsem belki...