• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çalışıyorum kaptanım yaa kapatma takımı gözünü seveyim bak işleri bıraktım da geldim
Kolay gelsin canım 😘
Canım herkesin işi var herkese saygı duyuyorum herkes benim kadar aktif olamaz olmasını beklemiyorum ama kac gündür takıma gelmeyenler var menü paylasımı yapılmıyor, böyle olunca ister istemez motivasyon düşüyor

Çalışıyorum kaptanım yaa kapatma takımı gözünü seveyim bak işleri bıraktım da geldim
Kolay gelsin canım, ben de istemem takımı kapanmasını ama böyle giderse sonuç o olur. En azından menülere dikkat edilse yorumlar yapılsa güzel olur.

Kızlar dün gece saçımı boyadım ve yıkarken saçlarım ellerimde kaldı resmen. Öncesinde de çok dökülüyordu ama bu sefer hasta insanların saçları gibi tutam tutam döküldü... Fırsat bulursam yarın sabah cildiyeye gideceğim kontrol için. O kadar moralim bozuktu ve korkmuştum ki menümü bile yazamadım...inşallah altından ciddi bir sıkıntı çıkmaz 😔

1 deydi cnm ucu ucuna yetiştim, şimdi çıktım görüşmeden 😊 son 1 kişi kaldı, haftaya görüşüceğim, şimdilik olumlu görüşmeler.
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım 😍
Temizlik işlerim var yazmıştı, onunla mı uğraştı acaba cnm?
Dün aksam girmis en son günaydın yazardı normalde insallah önemli birsey yoktur gelir
Kızlar dün gece saçımı boyadım ve yıkarken saçlarım ellerimde kaldı resmen. Öncesinde de çok dökülüyordu ama bu sefer hasta insanların saçları gibi tutam tutam döküldü... Fırsat bulursam yarın sabah cildiyeye gideceğim kontrol için. O kadar moralim bozuktu ve korkmuştum ki menümü bile yazamadım...inşallah altından ciddi bir sıkıntı çıkmaz 😔
Gecmis olsun canım vitamin değerlerin düşmüş olabilir insallah ciddi birsey cıkmaz 🙏

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım 😍

Dün aksam girmis en son günaydın yazardı normalde insallah önemli birsey yoktur gelir

Gecmis olsun canım vitamin değerlerin düşmüş olabilir insallah ciddi birsey cıkmaz 🙏
Gece gece annemi görmeliydin cnm, diyetime ve bana baya baya saydırdı 😂 sen daha diyet yap... diye başlayan cümleler havada uçuştu. Bende vücudun vitaminsin kaldığını düşündüm ama içten içe çok korktum. Teşekkür ederim iyi dileklerin için ❤️

Gece gece annemi görmeliydin cnm, diyetime ve bana baya baya saydırdı 😂 sen daha diyet yap... diye başlayan cümleler havada uçuştu. Bende vücudun vitaminsin kaldığını düşündüm ama içten içe çok korktum. Teşekkür ederim iyi dileklerin için ❤
Aslında hedefine cok az kaldı canım duruma göre seni mezun mu etsek yoksa devam edecek misin 😊

1 deydi cnm ucu ucuna yetiştim, şimdi çıktım görüşmeden 😊 son 1 kişi kaldı, haftaya görüşüceğim, şimdilik olumlu görüşmeler.
Saat tam 1 de yetiştim cnm ☺ Biraz koşturdum ve taksi bulunca yetiştim şükür.
Yetişmene ve olumlu geçmesine çok sevindim canım. Hayırlısıyla olsun inşallah.
Boya yüzünden de olmuş olabilir canım. Bazılarının içeriği kişide alerjik durumlar gösterebiliyor. İnşallah önemli bir şey çıkmaz.

Back
X