• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yetişmene ve olumlu geçmesine çok sevindim canım. Hayırlısıyla olsun inşallah.

Boya yüzünden de olmuş olabilir canım. Bazılarının içeriği kişide alerjik durumlar gösterebiliyor. İnşallah önemli bir şey çıkmaz.
Çok teşekkür ederim cnm, inşallah hayırlısı ise olur. Görüşmelere gitmek bile artık zulüm geliyor inan.

Boya sürekli kullandığım bilindik bir marka cnm ama bellide olmaz dediğin gibi. Belki üretiminde sıkıntı vardı, kusurlu üründe olabilir. Yarın sabahtan gidebilirsem doktora, öğrenirim inşallah.

Çok teşekkür ederim cnm, inşallah hayırlısı ise olur. Görüşmelere gitmek bile artık zulüm geliyor inan.

Boya sürekli kullandığım bilindik bir marka cnm ama bellide olmaz dediğin gibi. Belki üretiminde sıkıntı vardı, kusurlu üründe olabilir. Yarın sabahtan gidebilirsem doktora, öğrenirim inşallah.
Her zaman aynı etkiyi yaratmıyor dediğin gibi canım. Bugün dökülmeye devam ediyor mu. Kafanda acı falan hissediyor musun.

Her zaman aynı etkiyi yaratmıyor dediğin gibi canım. Bugün dökülmeye devam ediyor mu. Kafanda acı falan hissediyor musun.
Dökülme dünkü gibi değil cnm, kafamda acı vs hiç olmadı. Ara ara dökülmeler artıyordu, azda olsa birkaç tutam elime geldi bir iki kez. Üstüne dün akşam böyle olunca korktum. Saçlarım o kadar döküldü ki son dönemde, resmen yarı yarıya kaldı.

Dökülme dünkü gibi değil cnm, kafamda acı vs hiç olmadı. Ara ara dökülmeler artıyordu, azda olsa birkaç tutam elime geldi bir iki kez. Üstüne dün akşam böyle olunca korktum. Saçlarım o kadar döküldü ki son dönemde, resmen yarı yarıya kaldı.
Zayiflamayla birlikte benim de dökülme arttı canım. Bende mineral eksikliği var ama sebebi bu mu bilmiyorum. Yarın sen de öğren bı bakalım canım. Belki iyi gelecek biseyler önerir doktor.

Cnm senin rahatsızlığın etkiledi, yoksa 60 kg altına inmiştin çoktan.
Sorma ya canım o süreç beni çok durdurdu. Spora başlamam çok vakit oldu. İster istemez o sırada kilo da aldım sürekli yatmaktan. Neyse dert değil Allah can sağlığı versin. Bu kadarı bile hayal gibiydi gözümde.

Sorma ya canım o süreç beni çok durdurdu. Spora başlamam çok vakit oldu. İster istemez o sırada kilo da aldım sürekli yatmaktan. Neyse dert değil Allah can sağlığı versin. Bu kadarı bile hayal gibiydi gözümde.
Canım aynen dediğin gibi rabbim can sağlığı versin, sağlık olunca her şey oluyor. 2 ay geç olsa ne fark eder. Hepimiz incecik olmaya başladık çoktan. Hedefe öyle ya da böyle istikrarla gidiyoruz.

13 Kasım menüsü
09.00 kahvaltı
1 dilim ekşi mayalı ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates maydanoz.

11.45 öğle
Yarım kase ezogelin çorbası, yarım tabak etli bezelyeli patates yemegi (4-5 küp patates yedim)

18.00 akşam
3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık et kavurma, 1 dilim ekmek de yedim duramayip.

20.00 10 adet civarı yaş üzüm.
21.30 yeşil çay.

Su 3 lt
Spor
8500 adım
Leslie boosted 30 dk
30 sn wall sit
30 sn plank
25 adet köprü

Bölgesel egzersizler (yeniden 30 sn plank, köprü, dağcı tırmanışı, mekik ve birkaç farklı hareket daha.)
Sporun muhteşem canım diyetin fena diil o ekmek beyaz undan mıydı? Beyaz una takığım fena acıktırıyor....
Sabah 11
2 dilim ekmek
1.5 haşlanmış yumurta
Zeytin yeşil kırma 7-8 tane
Beyaz peynir 3 ince dilim
3-4 fincan şekersiz siyah çay

Arada bişey yemedim

Öğlen yemeği niyetine saat 16:00
Bir kirmizi elma .
Bir bardak sütlü şekersiz kahve ilave tarçın içine

Arada yine bişey yok

Akşam yemeği 18:30
8 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur
Bir dilim TB ekmek
İki-3 kasik yoğurt
3-4 tane ufak kornişon
1yemek kaşığı ıspanak kavurması

(Akşam yemeğini sağlam yiyorum sonrasında spora gidiyorum çünkü )

Saat 7 de bir saat plates yaptim
Plates hariç 10 dk epileptik bisiklet .
50 tane bacak hareket i yapılan alet ismini bilmiyorum
20 dk tempolu yürüyüş

Sadece sporda 2 litre içtim
En az 3 litre su

Spor sonrası sütlü kahve ve bir avuç ceviz fındık karışık
Akşam en son kaçta yedin canım onları da yaz

:KK45:
13 kasim : sabah 8.00 patatesli kömbe bir dilim
ara 10.30 elma 3-4 tane kayısi
öğle 12.30 bi kase corba yoğurtlu bir dilim ekmek
arada 15.00 bır dilim kek çay
akşam 6,00 kuru fasulye 4 yk piliv yoğurt
ara 8,00 bir hurma bir mandalin 2,5 lt su
7842 adım
Keklere bulaşmayalım kuzum... yürüyüş süper....

Kolay gelsin canım, ben de istemem takımı kapanmasını ama böyle giderse sonuç o olur. En azından menülere dikkat edilse yorumlar yapılsa güzel olur.
Bak menüleri de yorumladım bu hafta sonu sınavlarım var halbuki sen de yaz kaptanım menünü yorumlayayım

Canım aynen dediğin gibi rabbim can sağlığı versin, sağlık olunca her şey oluyor. 2 ay geç olsa ne fark eder. Hepimiz incecik olmaya başladık çoktan. Hedefe öyle ya da böyle istikrarla gidiyoruz.
Geçenlerde öncesi sonrası yaptım gerçekten farketmiş. Diğer tarafa atarım.

Back
X