- 8 Mart 2019
- 7.709
- 38.468
- 548
- 40
Çooook amin inşallah cnmSağol canım ama inşallah hepimizin sorunlu bölgelerinden gitsin o fazlalıklar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çooook amin inşallah cnmSağol canım ama inşallah hepimizin sorunlu bölgelerinden gitsin o fazlalıklar.
Güzel gidiyor son 2 saatim kaldı
Güzel gidiyor son 2 saatim kaldı
Biraz debriyajla barısamıyorum ama trafigin en yogun noktalarında kullandım dersler bitincede evden arabayı kacırcam![]()
Cnm mutlaka bol bol pratik yap, araba kullanmak çok önemli artık bu devirde.Güzel gidiyor son 2 saatim kaldı
Biraz debriyajla barısamıyorum ama trafigin en yogun noktalarında kullandım dersler bitincede evden arabayı kacırcam![]()
Su an için manuel öğreniyorum eger işe girersem ordaki arabalar manuelmiş mecbur öğrenmem gerekiyordu,ilk gün cok zorlandım ama su an için güzel gidiyorYa maşallah debriyajla kullanıyosan bana çok çok zor geliyo o. Zaten gazı freni anca kavrıyorum 3.bişeye ne arada basıcaktım bilmem :)
Peşini bırakmam canım artık her zaman lazım iş olmasa bile acil zamanlar oluyor kullanamıyordumCnm mutlaka bol bol pratik yap, araba kullanmak çok önemli artık bu devirde.
Yıllar önce çok istediğim bir işi aktif sürücü olmadığım için kaçırmıştım. Hatta görüşme yapan kişi aktif sürücü olmak, yabancı dil bilmek kadar önemli artık demişti.![]()
Su an için manuel öğreniyorum eger işe girersem ordaki arabalar manuelmiş mecbur öğrenmem gerekiyordu,ilk gün cok zorlandım ama su an için güzel gidiyor
Peşini bırakmam canım artık her zaman lazım iş olmasa bile acil zamanlar oluyor kullanamıyordum
Haber bekliyorum canım insallah hayırlısıysa calısacagım ama olmazsa baska iş bakacagım artık kendi işimi yapmam gerekıyorEn doğrusu çalışma durumun varsa hele.
Bende bazen gayet güzel kullanıyorum, bir an geliyor kullanamıyorum. Özellikle vitesi bir kez atamadıysam iyice panik oluyorumSu an için manuel öğreniyorum eger işe girersem ordaki arabalar manuelmiş mecbur öğrenmem gerekiyordu,ilk gün cok zorlandım ama su an için güzel gidiyor
Peşini bırakmam canım artık her zaman lazım iş olmasa bile acil zamanlar oluyor kullanamıyordum
En hayırlısı olsun kuzucum hakkında ama sen kpss olayını da düşün.Haber bekliyorum canım insallah hayırlısıysa calısacagım ama olmazsa baska iş bakacagım artık kendi işimi yapmam gerekıyor![]()
Bende merak ettim öncesi sonrasını. Ne grubu ???Daha önce ekleyeyim demisttim istememişti eklerim simdi![]()
Ablamda otomatik araba alıp özel ders alıp kullanmaya basladı 3 yıldır kullanıyor aslında sende otomatikde alabilirsin kullanırsın ders aldıktan sonraBende bazen gayet güzel kullanıyorum, bir an geliyor kullanamıyorum. Özellikle vitesi bir kez atamadıysam iyice panik oluyorumeşimin arabası otomatik ama kaza yaparım korkusu ile hiç kullanmadım. İşe girersem kendi arabamı alacağım inşallah, öncesinde de her ihtimale karşı direksiyon dersi alırım diye planlıyorum. Bizim burda 16 saatlik ders 1000 tl imiş. Bana nispeten uygun geldi.
Düşünüyorum canım da bakalım su ders bitsinde yarın yeniden plan yapacagımEn hayırlısı olsun kuzucum hakkında ama sen kpss olayını da düşün.
Bende otomatik almayı düşünüyorum cnm, istanbul trafiğinde manuel araba kullanmak çılgınlık bence. Öncesinde yeniden ders mutlaka alacağım çünkü o arabada oğlumu götürüp getireceğim bir yerlere inşallah ☺ Hayalim eşimin keyfini beklemeden anne oğul gönlümüzce gezmek artık.Ablamda otomatik araba alıp özel ders alıp kullanmaya basladı 3 yıldır kullanıyor aslında sende otomatikde alabilirsin kullanırsın ders aldıktan sonra
Bende 10 saat için 550 lira verdim
Düşünüyorum canım da bakalım su ders bitsinde yarın yeniden plan yapacagım![]()
Gruptaki arkadaşların olduğu özel mesaj grubumuz var cnm.Bende merak ettim öncesi sonrasını. Ne grubu ???
Beni de alıııın :)))Gruptaki arkadaşların olduğu özel mesaj grubumuz var cnm.
Burda ozel mesaj grubumuz var canim istersen ekleyebilirimBende merak ettim öncesi sonrasını. Ne grubu ???
Hadi insallah canim oglunla bol bol gezersinizBende otomatik almayı düşünüyorum cnm, istanbul trafiğinde manuel araba kullanmak çılgınlık bence. Öncesinde yeniden ders mutlaka alacağım çünkü o arabada oğlumu götürüp getireceğim bir yerlere inşallah ☺ Hayalim eşimin keyfini beklemeden anne oğul gönlümüzce gezmek artık.
Evet beni de ekleyin lütfenBurda ozel mesaj grubumuz var canim istersen ekleyebilirim
Ekledim canimEvet beni de ekleyin lütfen
Hadi insallah canim oglunla bol bol gezersiniz![]()