- 8 Eylül 2016
- 103.554
- 438.790
- 898
- 36
Hayali bile guZel canimAmin inşallah cnmsitede göz koyduğum bir araba var, o model alırım diye hayaller kuruyorum oğlumla yürüyüş yaparken. Kısaca hayaller paris, gerçekler halkalı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayali bile guZel canimAmin inşallah cnmsitede göz koyduğum bir araba var, o model alırım diye hayaller kuruyorum oğlumla yürüyüş yaparken. Kısaca hayaller paris, gerçekler halkalı
![]()
Teşekkür ederimEkledim canim![]()
Biliyom

Rengi cook guzel
Bende bu renge bayılıyorum cnmRengi cook guzel![]()
Allah rahatlık versin cnm, iyi gecelerIyi geceler kizlar sabah erken kalkacagim
Bildirimleri en gec 12 ye kadar bekliyorum
Bu rengini gormemistim ama cook guZel duruyorBende bu renge bayılıyorum cnmBu modelde ayrı bir güzel durmuş ya da bende olmadığı için bana öyle geliyorda olabilir...
![]()
Hayal olarak kalmaz canım, ben de çok istiyorum araba kullanmayı. Eşim olmadan da bir yerlere oğlumla gidebilmeyi. Nasip olur inşallah ikimize de.Amin inşallah cnmsitede göz koyduğum bir araba var, o model alırım diye hayaller kuruyorum oğlumla yürüyüş yaparken. Kısaca hayaller paris, gerçekler halkalı
![]()
İyi geceler canım öpüyorumIyi geceler kizlar sabah erken kalkacagim
Bildirimleri en gec 12 ye kadar bekliyorum
Amin inşallah cnmHayal olarak kalmaz canım, ben de çok istiyorum araba kullanmayı. Eşim olmadan da bir yerlere oğlumla gidebilmeyi. Nasip olur inşallah ikimize de.
Rengi bence de harika. Çok klas duruyor.Bende bu renge bayılıyorum cnm ☺ Bu modelde ayrı bir güzel durmuş ya da bende olmadığı için bana öyle geliyorda olabilir...![]()
İyi geceler canım, ben de yatarım birazdan.Bende yavaştan yatıyorum kızlar, herkese iyi geceler... Allah rahatlık versin![]()
Günaydın canım ❤Günaydın herkeze
Gecmis olsun canımKızlar kayinvalidem ağır depresyon geciriyo şuan buraya o yüzden fazla uğrayamıyorum tüm gün onunla beraberiz iylesir gibi olmuştu daha fena oldu şimdi