• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar kayinvalidem ağır depresyon geciriyo şuan buraya o yüzden fazla uğrayamıyorum tüm gün onunla beraberiz iylesir gibi olmuştu daha fena oldu şimdi
Yani şimdi kadını tanımıyorum ama abarttı sanırım durumu. Kendine de etrafındaki herkese de hayatı zindan ediyor böyle. Geçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatirsiniz bu süreci.

Kızlar kayinvalidem ağır depresyon geciriyo şuan buraya o yüzden fazla uğrayamıyorum tüm gün onunla beraberiz iylesir gibi olmuştu daha fena oldu şimdi
Geçmiş olsun Allah onun da senin de yardımcın olsun canım. Kaç yaşındaydı kv.? Sanki benimle yasitti diye hatırlıyorum...
Kızlar günaydınnnnn ❤❤❤
Günaydın arkadaşlar 😊
Günaydın canlar :KK200::KK36::KK200::KK36::KK200::KK36:
Yani şimdi kadını tanımıyorum ama abarttı sanırım durumu. Kendine de etrafındaki herkese de hayatı zindan ediyor böyle. Geçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatirsiniz bu süreci.
Bir şeylerin birikimi bu bence canım. İç dünyası belli ki çok kötü.

Bugün ara tatile giriyor çocuklar, ben de iki gündür hazırlık yapıyorum. Öğlen çocukları erken alıp yola çıkacağım. O yüzden gelemedim. Şimdi son işlerimi halledeyim akşama gelirim yine👋

Back
X