• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi dersler canım.
Sağol canım ❤
İlk günüm acıkmakla geçiyor 😂 ama yıkılmadım ayaktayım 💪
Süpersin canım basaracaksın bu sefer 😍
Simdi geldim 😊
Yürüyüş de yaptım bugün
Süpersin 😍
Tam regl haftası iştah tavan ama pes etmek yok bu sefer :KK49:
Dikkat edersen güzel eksi gelecek 😍
Bonus baska topiklerde takılıyor :(
Oda gelmiyor :(
@nilhan2705 listedesin ama sayfada yoksun
Hafta sonu yokum demisti ama bugünde gelmedi :(
Canfeb Canfeb sende listedesin ama sayfada yoksun
Netim yok demişti yenilenince gelir umarım

Dün yatılı misafirim vardı o nedenle giremedim bugün. Ama tartıldım sabah. Yazmak şimdiye nasip oldu.
Cuma: 71.4
Bugün:71.5
Haftasonu da kaçamak yapmadım aslında hiç ama yine de verememişim hatta 100 gram fazla.

Zipzip- Zipzip-
Tamam canım cumaya kadar verirsin ödemdir belki

Canım Tuğçe ortaokul 1. Sınıfa başladı bu sene biyolojik babayla bagı yok zati kafaya taktığını hiç sanmıyorum babası olarak kabul etmiyor zatın soy adımı degiştiricem diyo bende senin soy adınla aynı olucam onun sou adını taşımak istemiyorum pek bi atarlı :KK70: :KK70:
Benim en yakın arkadaşım yakın bir zamanda yaptı bu soyadı değişikliğini. Seninki de bu yaşta maşallah bunu düşünüyorsa büyümüş artık. İnşallah şu baş ağrılarından sebebi her neyse kurtulursunuz canım. Tansiyonu ölçülüyor mu ağrısı olduğunda.

Yok canım ama çok şımarık :KK34:
Bir dikkat et diş sıkma olabilir gece, o çok ağrı yapar
Negom Hayran kaldım motivasyonuna otobüs bekliyorum 20 dakikadır güya 17 dakika önce gelecekti.....Şunun şurasında yatmaya ne kaldı? Devam Negom,dayan negom, diren Negom...
Ayy otobüs beklemek çok gıcık, dayanıyorum mecburum 😁
Uzanıyorum canım çok ağrım var. Regl dönemi sıkıntılı geçiyor benim
Geçmiş olsun canım, benim de aynı

Back
X