• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tatlimin bu akşam menüsünü didik didik incelemeye niyet ettim. Bozarsam 61 kere skuat cezası vereceğim kendimi. :sinirli::sinirli:
Kız yeminle ben de çok seviyorum seni.❤❤❤ Destek olmaya gayret edeceğim kuzum. Bu seferlik bağışla.😥
Tam da dediğin gibi olsun. Bu cuma gitme ben aşağıdan yukardan sağdan her bir yönden menunu memnun edeceğim.😁😁😁
Seni de çok seviyorum, beni sevdiginizi de hissediyorum. Evet bugünden itibaren yeni sayfamızı açıyoruz. Bı yere de gitmiyorum. Artık elimden gelenin daha fazlasını yapacağım. 😍😘

Ellerine sağlık canım daha ne olsun. Dünyanın şeyi var burda. Tek başına mı hazirliyorsun hepsini.
Bugünden yapacaklarım var canım yarın sabahda erken kalkıp kalanları yapıcam tek başıma evet elticim sarmayı pişirdim kabak tatlım kurabiyem bitti açmayı yogurdum şimdi onu pişiricem kalanlar yarına taze olsun ha bide badem tatlım açmadan sonra onu yapıcam

Canım gerçekten hiç hevesim kalmıyor. Tek tek etiket yapıyoruz uyarıyoruz ama yine bizden başka yazan yok. Hem bu canımı sıkıyor hem de kilom eksilmiyor. İnsanlara laf söylerken ben de kilo vermeyerek zarar vermiş oluyorum takıma. O yüzden ben de listede olmamaliyim diye düşünüyorum.
Nayırrrr nolamazzz:sopa:

Elhan Elhan ablam senide cook seviyorum :KK37: :KK200:
:KK36: :KK74:Koca tarafından canım torpaaaam.💝💙
Seni de çok seviyorum, beni sevdiginizi de hissediyorum. Evet bugünden itibaren yeni sayfamızı açıyoruz. Bı yere de gitmiyorum. Artık elimden gelenin daha fazlasını yapacağım. 😍😘
Yeni sayfalar her zaman iyidir. :KK19::KK9:canim bacım. Hayatının her alanında umudun daim olsun.

Bugünden yapacaklarım var canım yarın sabahda erken kalkıp kalanları yapıcam tek başıma evet elticim sarmayı pişirdim kabak tatlım kurabiyem bitti açmayı yogurdum şimdi onu pişiricem kalanlar yarına taze olsun ha bide badem tatlım açmadan sonra onu yapıcam
Ellerine sağlık canım benim,kalben ben de misafirin olayım 😘

Öyleyse bırakalım ilgilenmeyen kişiler için cabalamayi. Gerekli elemeyi yapıp bizler de enerjimizi kendimiz için harcayalim. Ben her gun menumu yazarım, sürekli buraya gelenlerinkine de yorum yaparım, gerisiyle uğraşmam.
En güzeli canım 😘 bende öyle yapıcam 😍

Back
X