• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de yemek yapmakla uğraşıyorum canlar. Pazı yaptım, üzerine sarımsaklı yoğurt olacak. Yanına hep makarna yapardim, oğlum için yine yapacağım ama ben ne yesem diye düşünüyorum. Pazı da çok az, tek başına yesem 2 kaşık anca kalır bana. Var mı bı öneriniz
Kıtır salatanı yapabilirsin
Ton balıklı salata olabilir
Tavuklu salata olabilir
Hep salata dedim ama baska ne yapabilirsin bilemedim 😊

Ben de yemek yapmakla uğraşıyorum canlar. Pazı yaptım, üzerine sarımsaklı yoğurt olacak. Yanına hep makarna yapardim, oğlum için yine yapacağım ama ben ne yesem diye düşünüyorum. Pazı da çok az, tek başına yesem 2 kaşık anca kalır bana. Var mı bı öneriniz
Çorba olur canım

Şu an
şu an gözümün önünde sucuklu tost uçuşuyor benim 😭

Ceviz ve dereotu ile zenginleştir tatlım tabi bitmediyse

Simdiye kadar dönem dönem ceza sistemi uyguladım o zaman daha basaralı oluyoruz
Yaza hep birlikte fit gireceğiz 😍
Gireriz di mi ben aldım başımı gidiyorum çünkü.dr. fevzi özgönülün beslenme programını yapıyodum ben çok da güzel kilo vermeye başlamıştım.tekrar başlamayı düşünüyorum:KK22:

Back
X