• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınnnn kızlarrrrrrr :KK25: :KK25: sabah 10.30 dan beri WC le aşk yaşıyoruz kaç gündür kabızlık vardı dün eczaneden demir ilacımı alırken söyledim bi ilaç verdiler bende dün iftardan sonra 2 tane içtim gece oldu hala ses seda yok dedim keşke bi tanede sahur yaparken içseydim saat 10.30 da karın agrısıyla uyandım şükür içimizdeki bütün kötülükleri saldık :kusmuk:ancak kendime geldim valla ölüyorum ağrıdan zannettim:KK57:

Günaydınnnn kızlarrrrrrr :KK25: :KK25: sabah 10.30 dan beri WC le aşk yaşıyoruz kaç gündür kabızlık vardı dün eczaneden demir ilacımı alırken söyledim bi ilaç verdiler bende dün iftardan sonra 2 tane içtim gece oldu hala ses seda yok dedim keşke bi tanede sahur yaparken içseydim saat 10.30 da karın agrısıyla uyandım şükür içimizdeki bütün kötülükleri saldık :kusmuk:ancak kendime geldim valla ölüyorum ağrıdan zannettim:KK57:
Rahatlamana çok sevindim canım, adı ne acaba. Ben de gidemiyorum bir türlü, doktora ya da eczacıya bir danışayım.

Günaydın canım gecmis olsun
Selam :KK25: acile gidip iğne yaptırdım sonunda
Gecmis olsun canım

iyi yapmışşın canım, inşallah şifa olur.
Sağol canım inşaallah ❤
Geçmiş olsun negocum Hastasın ama merdanede elinden düşmüyor zalımın gızı:eek:
Düşün işte ne kadar önemli kilo vermeniz :KK45: hem de açım biliyor musun üç gündür :KK43: gün içinde iki kase çorba iki bardak meyve suyu güç bela içiyorum, su hiç içemiyorum böbrekler isyanda

Sağol canım inşaallah ❤

Düşün işte ne kadar önemli kilo vermeniz :KK45: hem de açım biliyor mushn6üç gündür :KK43: gün içinde iki kase çorba iki bardak meyve suyu güç bela içiyorum, su hiç içemiyorum böbrekler isyanda
Geçmiş olsun canım bana ballı süt iyi geliyordu

Back
X