• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Adam yedi gün diyorsa vardır bir bildiği. Ben yapicam canim...Yılbaşınin öncesinde ve bir gün sonrasında güzel bir spor yaparsan o geceki kacamaklarini nötrleştirebilirsin bak abla tavsiyesi spor hocam söylemişti denenmiş bir bilgi canım...
günde 21 hurma lazım dimi ohoo 3 5kg hurma almak lazım 100₺ patlar bana o kabak alam ben en iyisi :D bunu öğrendiğim iyi oldu sağol ablam🌸♥️♥️

günde 21 hurma lazım dimi ohoo 3 5kg hurma almak lazım 100₺ patlar bana o kabak alam ben en iyisi :KK70: bunu öğrendiğim iyi oldu sağol ablam🌸♥♥
Yok kız iki kilo yeter bence. Malzemeden calariz yedi değil de beş mesela. Metabolizmamiz sayı saymayı nerden bilsin :rolleyes: Rica ederim ablasının minik kuzusu. Yılbaşında naptigini anlatacak misin bakem :işsiz:

Yok kız iki kilo yeter bence. Malzemeden calariz yedi değil de beş mesela. Metabolizmamiz sayı saymayı nerden bilsin :rolleyes: Rica ederim ablasının minik kuzusu. Yılbaşında naptigini anlatacak misin bakem :işsiz:
tamam öyle yapalım madem:D yok anlatmiyim şimdi kafama balyoz indirmesinler:D

kararsızım lahana da iyi diyolar bende lahana hastasiyim

onları ben yazmadım ki Elhan abla hesaba girmiş o yazmis hep onun suçu :))
Canım lahana şişkinlik yapıyor haberin olsun. Deneyeceksen son günlere bırakmadan dene, eğer kötü etkilerse cumaya kadar geçmiş olsun.

Biliyorum canım, maşallah herkes gardaş 😂

Tuğçe nasıl, hala hastanede misiniz.
Tuğçe iyi 2 gündür başı agrımıyo agrımasını bekliyorum resmen araştırılsın diye acilde yediği 2 serum 2 iğne havadan sonra ağrı gitti resmen boşuna yatıyoruz aslında sadece günde 5 kez tansiyon bakıyorlar yani senin anlıycan ekmek elden su gölden yaşıyoruz devlet baba sağolsun :KK70: :KK70: :KK70:

Back
X