• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben ne yapacağım. @Zipz
Bugünden itibaren sağlıklı düzenli menüler bekliyorum canım 😘

Menü, su, spor ✔

Afiyet olsun canım, pastadan yiyebilirsin bir dilim, sen korumadasın

Afiyet olsun

Menü, su, spor ✔

Bende çok beğenmedim, bugün daha güzel bir menü bekliyorum, tartı öncesi sıfır kaçamak lütfen

Menü, su, spor ✔

Menü ✔ su yetersiz sen emziriyorsun üstelik

Suyunu beğenmedim sadece az az az lütfen artır, temizlik yaptın o yüzden spor sormuyorum
sağol negom ya.. korkudan yazamamıştım menüyü.... Allah razı olsun valla. Ekliyorum menüyü.....

Listeye beni de ekler misiniz

ADINIZ: Aysel
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:duygusal yeme bozukluğu 😔
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha mutlu ve sağlıklı olabilmek adına
Herkese merhaba ben Mersin’den Aysel 94 kilo ile başladım bu serüvene güncel kilom 77 bu yaz başladım
2 öğün beslendim Karatay beslenmesi uyguladım ambalajlı gıdalardan uzak durmaya çalıştım ve çokça bisiklet sürdüm 2 aydır biraz saldım kendimi ve buraya motive olmak amaçlı dahil oldum
Çok yeniyim ve acemiyim ☺ Buraya nereye yazılır nasıl olur bilmiyorum destek olursanız mutlu olurum
Müstakil ev de yaşıyorum tavuklarım var bunlarda onların ganimetleri ve bu sabah ki kahvaltım 2 öğün yapıyorum sabahı çok sıkı tutuyorum hep böyleydi
Kız Aysel o yumurtalar ney öyle...bayıldım ya... doğallık akıyor resmen...marulun tazeligine bak aman yarabbim çıtır çıtır...afiyet olsun. Haftada bir kilo (- )garanti...bu azim ve gidisatla.

Son düzenleme:
Hoşbuldum Meryem hep birlikte ulaşalım hedeflerimize inşallah 🙏 heyecanlandırdınız beni siz ve diğer arkadaşlar burayı şimdiden çok sevdim çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı ☺💓💐🥳
Heyyyyt arkadaşımı buldum ben :halay::halay::halay::halay::halay:
Gördünüz mü bakın bakın :63:
Meryem dedi bana :KK73::KK73::KK73:
Tatlım sen de bizi heyecanlandirdin ne iyi ettin de geldin. Üslup ne kadar önemli şeker bir şey oldugun her halinden belli. :KK36:

Heyyyyt arkadaşımı buldum ben :halay::halay::halay::halay::halay:
Gördünüz mü bakın bakın :63:
Meryem dedi bana :KK73::KK73::KK73:
Tatlım sen de bizi heyecanlandirdin ne iyi ettin de geldin. Üslup ne kadar önemli şeker bir şey oldugun her halinden belli. :KK36:
Ayıp olmuyomu meryem biz mahmutmu diyoruz?
Hemen satıldık gördun mu😂😂yaranilmiyorrr
Size kura çekecem ellemeli katlamalı falan :KK8:
Ooww cok heyecanli keske yanyana olup cekebilseydik😁

ECD1F704-F140-46E2-92FF-1DE3B6F37467.webp

mete molizmamizin calisip iyi kilo verdiğimiz bir sabaha uyanmamiz dilegiyle😁iyi geceler

Back
X