• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu kadar kişiyiz sayfada ama sohbet eden üç beş kişi. Öyle menü yazıp çıkmakla arada selam vermekle bu iş olmaz, motivasyon için sohbet, birbirimizi teşvik edici şeyler yazmamız şart.
Burası takım, takım ruhunu yaşayacağız ki gaza gelelim, motive olalım kilo verebilelim.

@Gulumse25
@Ytmz
sonngulen sonngulen
@Canfeb
merryangel merryangel
malipina malipina
Elhan Elhan
Nego Nego
@mavitosbik07
Elalis Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
aypare ackerman aypare ackerman
@HasibeG
@s i d e l y a
@SchonerDuft
@birmuhendisanne
Elalis Elalis
malipina malipina
@s i d e l y a
@pastel34
@retro_hippo
@Yonahime
NefesYaren NefesYaren
Ben varım🙋

Emeklerine yazık değil mi :KK43:
geç saatte yemiyorum ama öğlen yoğurt akşam da süt içtim 1 saat önce , okulda yemek yemeye vakit olmayınca ogun niyetine meyve süt veya yoğurt yiyorum mecburen :(
ah şu sınavlar bitsede yemeklerim düzene girse
Bu kadar kişiyiz sayfada ama sohbet eden üç beş kişi. Öyle menü yazıp çıkmakla arada selam vermekle bu iş olmaz, motivasyon için sohbet, birbirimizi teşvik edici şeyler yazmamız şart.
Burası takım, takım ruhunu yaşayacağız ki gaza gelelim, motive olalım kilo verebilelim.

@Gulumse25
@Ytmz
sonngulen sonngulen
@Canfeb
merryangel merryangel
malipina malipina
Elhan Elhan
Nego Nego
@mavitosbik07
Elalis Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
aypare ackerman aypare ackerman
@HasibeG
@s i d e l y a
@SchonerDuft
@birmuhendisanne
Elalis Elalis
malipina malipina
@s i d e l y a
@pastel34
@retro_hippo
@Yonahime
NefesYaren NefesYaren
beni biliyorsun abla hep buradaydim sınavlarım oldgu için gelemiyorum:(

He valla sabahtan spora gidicem tutmayın beni :KK73: bugün yine övgüler aldım nazar edecez sana dediler her gördügümüzde dahada zayıflamış görüyoruz dedim anam maşallah diyin :KK70: kendime zorla maşallah dedirttim senin hayat nasıl gidiyo canım alıştınmı düzenini oturttunmu kız çok kilo alma burda kilo alanı falakaya yatırıyorlar haberin olsun :KK70:
Ayy korkudan tartilmiyorumki😁 iyiyim bende. Napim evet düzenim oturdu artik takiliyorum öyle ev isleri ders yemek geciyo günler😂

Sadece oruca odaklan bu hafta kilo işini düşünme bir rahat bırak kendini
Tamam canım. Resetledim kendimi. Ama maliyle bonus bacım kabakla artı geldim diye gülüyor bana şikayetçiyim onlardan. :KK34:motivasyonum bozulursa kırk satır olmadı kırk katır ceza vermeni istirham ediyorum negom. :KK57:
Abla iftarda ekmek tüketme sahurda tüket gün boyu tok tutması için inş işe yarar üzülme :KK60:
Tamam bebeğim dediğin gibi yapacağım. Üzülme geçti çok şükür önümüzdeki cumaya odaklandim şu anda.

Tamam canım. Resetledim kendimi. Ama maliyle bonus bacım kabakla artı geldim diye gülüyor bana şikayetçiyim onlardan. :KK34:motivasyonum bozulursa kırk satır olmadı kırk katır ceza vermeni istirham ediyorum negom. :KK57:

Tamam bebeğim dediğin gibi yapacağım. Üzülme geçti çok şükür önümüzdeki cumaya odaklandim şu anda.
Canım sen zaten ideal kilondasın üzme kendini,vücut da haklı kendini korumaya almış.manyak mı bu kadın 20 küsür verdik buharlaşcaz mı napcaz diyodur :D

Şimdi ben bugün biraz yürüdüm ama öyle belim ağrıdıki kalçama vuruyo ağrısı topuğum desem basamıyorum şu an.

Bu halime çok üzülüyorum inş son şişman kışımı geçiriyorumdur. Belimde fıtık var kilo baskısıyla ağrı çok yapıyo.
Egzersizlerle kilo vererek hafifletmiştim ağrıyı daha önce.
Şimdi sil baştan 🚬

Back
X