• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaa valla bende kabak işe yaramadı diğer takımda herkes yiyip eksi geliyodu ben gelemedim
Ben iki gün yapıp 1 kilo, 3 gün yapıp 1.3 kilo vardım canım. Sizlerde yaramadığını duyunca şaşırdım. Ama ben spor da yapmıştım elimden geldiğince.

Kız essah mi diyon :KK57: Çakma kabak mi yedik yoksa. Bunu şimdi mi söylüyorsun sabahtan beri deli olacağım olur iş değil diye....kabakların intikaminin kurbanı olduk desene...karpuz olmayı bünyelerine yediremediler bizi şişmanlatiyorlar bak gördün mü....:KK34:
Nasıl beslendin elhancim kabak diyetinde. Biseyleri yanlış mı yaptım acaba. Su mu icmedin.

Hadi ya ....işin sırrı yemek mio_Ogüvenemem ki şimdi. Listede olmazsam yaparım ancak....kendimi dovesim geliyor inan ki....aynı şeyleri yaşadığını bilmiyordum içim rahatladı kız biraz... Allah razı olsun canım bacım. Gel sarilalim biraz :KK19:
Bugün ben çok pis yedim, her anlamda kötü bir gündü. Yarın hemen duzenime dönmem lazım.

Back
X