• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Buyur canımmm çayımız kahvemiz yok kuru muhabbet bizimki tabiki katılan bilirsin kusurumuza bakma kaptan bizi aç bırakıyor mutfak kitli :KK70::KK70:
Ben demin mutfagin anahtarini calip nescafe ictim :sus: ama ceza vermek yok benim bugün ilk günüm sayilir ayrica yeni gelinim ben (ne alakaysa) 😂🙈

Yeni gelin kayirma varmi
Zipzip- Zipzip- gelin kayriliyor mu:KK70:
Sus kız kıdemli :D yeni gelin sunumlarindan hevesimi almam icin ayricalik var tabiki kahve fincanina pembe kurdeleler bagladim 😜😂
Ayy şaka bi yana hic öyle bi yeni gelin olmadim onlar mi tuuhaf ben mi bilmiyorum😂😂

ADINIZ: Dilara
YAŞINIZ: 20
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 60.8
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: Nişanlı

MESLEGINIZ: Gıda Teknikeri
ÇOCUK SAYISI: 0

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Olmadım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Metabolizmamın hızlandığını zannetmem ve kendimi abur cubura vermem..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: En önemlisi kendim için istiyorum. Kiloluyken mutsuzum ve etrafıma huzursuzluk veriyorum hep gergin oluyorum. Daha sonrasında ise Nişanlımın yanına yakışmak istiyorum :))

Sus kız sen kıdemliysen bende senden sonra kidemliyim😂😂
Ayy bende sevmiyodum da esim o kadar cok dinliyoki bazen bende kendim söylerken buluyorum düsunebiliyo musun benim gibi sisko bi patates sürekli sana bana bize bisey olabilir diye takiliyo bütün gün :KK53: :KK53:
kidemliyiz loy loy loyyy😂😂😂
:D bize bisey olsun da zayiflayalim bari :D
Evet bana da gelmis senden kıdemliyim diyo ya kız ona :KK42::cry:
kiz biz ayni taraftayiz:D o gulumseyi karistirma ise
Sus kızzzz arada kalan dayağı yer ona göre :KK67:
ne karsiyon rakibeme 😡o benim kanli canli rakibem😁😂
Naptımsa sana yaranamadim kaldirdim devamini bimiym cankan kardesler akar😂😂
kaldirdim gobegi bak hopppaaa:D kiz bu sarki tam bize uyuyo yawww
:KK60: yufka yüreğim yine dayanamadım
Tam uydu ha sarkima biz boyle kafiyeli takilalkm😘😂😂

Back
X