• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herşeyi gördüm havvaaa tşk ederim elbisen benşm yeni aldığım tunigin renginde modelide benziyor bundan az kısa :KK36:mutlu yıllar paşaya iyiki doğmuş
Rica ederim canım teşekürler
Zayiflayinca tekrar giyip cekilicem öncesi sonrası 😈

Menü, su, spor 🌟
Puanın : 10
Canım bundan sonra öğün saatlerini yazar mısın 😊

Menü, su, spor 🌟
Bu menü şaşırtma menüsü olmamış, normal bir menü olmuş 😃

Menü, su, spor 🌟

Sıyu artır lütfen :/
Kaçamak hakkın vardı canım tabi ki ama dediğin gibi gün içinde olsun cuma kaçamağın bir daha 😊

Kaçamaklar neydi acabaa 🤔
Elalis Elalis 1 bardak portakal suyu kaç tane portakaldan meydana geliyor sen biliyonmu şeker yüklemesi yapmışsın kendine aman bananeyse artık ye bacım ye :KK70::KK70::KK70:lop lop yağ olsun :KK71:

20 aralık cuma menüsü
Sabah kahvaltım saat 10.00
2 kaşık tulum peyniri
1.5 tane haşlanmış yumurta
4 tane patates kızartması
3 dal tere
2 dilim ekmek

Öğlen ve akşam kuranda saat 15.30
1 çorba kasesi tavuklu pilav
2 kaşık kapya biber salatası
2 tane yoğurtlu brokoli ve karnıbahar
2 kaşık kasefe
1 dilim havuçlu bisküvili tatlı

2 lirte su
40 dk yürüyüş
40 puan
Nego Nego Bonus Bonus

21 aralık cumartesi menüsü
Sabah kahvaltım saat 8.00
7 tane hurma 1 kase yoğurt

Öğlen yemegi saat 12.30
7 tane hurma
1 kase yoğurt

Akşam yemeği saat 18.00
7 tane hurma
1 kase yoğurt

2 litre su bitecek
Spor toplam 365 puan
Nego Nego
Bonus Bonus
Bunu dün yorumladım 😊

Bu arada söyledim mi bilmiyorum ama kızlar ben yoğurt kürü yapıyorum gece yatmadan önce ve deneyin derimmmmmm :eğlence: :eğlence: :eğlence: :eğlence: 2 kilo verdim 5 günde. e tabi bide yemekten 1 saat sonra evde leslie yaptım. Sizi zayıflatıcam kendim de zayıflıcammmmm :)) ❤️❤️ isteyen olursa yazabilirim kür tarifini

Bu arada söyledim mi bilmiyorum ama kızlar ben yoğurt kürü yapıyorum gece yatmadan önce ve deneyin derimmmmmm :eğlence: :eğlence: :eğlence: :eğlence: 2 kilo verdim 5 günde. e tabi bide yemekten 1 saat sonra evde leslie yaptım. Sizi zayıflatıcam kendim de zayıflıcammmmm :)) ❤❤ isteyen olursa yazabilirim kür tarifini
Çok iyi canım 😘

Bu arada söyledim mi bilmiyorum ama kızlar ben yoğurt kürü yapıyorum gece yatmadan önce ve deneyin derimmmmmm :eğlence: :eğlence: :eğlence: :eğlence: 2 kilo verdim 5 günde. e tabi bide yemekten 1 saat sonra evde leslie yaptım. Sizi zayıflatıcam kendim de zayıflıcammmmm :)) ❤❤ isteyen olursa yazabilirim kür tarifini
Sporla birlesince güzel sonuc vermis
Neymis kür tarifin yapmak isteyen olur belki 😍

Sporla birlesince güzel sonuc vermis
Neymis kür tarifin yapmak isteyen olur belki 😍
Şimdik bunu gece yatmadan yarım saat önce yapıp yiyorsunuz..

3 yemek kaşığı yoğurt
yarım limon
1 çay kaşığı pulbiber
ben biraz da kekik atıyorum tadını seviyorum

hepsini iyice karıştırıyorsunuz, ayrıca bu kür gece sürekli uyanıp uyku problemi çekenler için de çok işe yarıyor rahat rahat uyutuyor.. Göbek yağları için denemek istemiştim ben ama zamanla tadını da sevdim yapıp yapıp yiyorumm. Yemeklerin yanında da yoğurdu eksik etmeyinnn derim :) ❤️❤️❤️❤️❤️

Şimdik bunu gece yatmadan yarım saat önce yapıp yiyorsunuz..

3 yemek kaşığı yoğurt
yarım limon
1 çay kaşığı pulbiber
ben biraz da kekik atıyorum tadını seviyorum

hepsini iyice karıştırıyorsunuz, ayrıca bu kür gece sürekli uyanıp uyku problemi çekenler için de çok işe yarıyor rahat rahat uyutuyor.. Göbek yağları için denemek istemiştim ben ama zamanla tadını da sevdim yapıp yapıp yiyorumm. Yemeklerin yanında da yoğurdu eksik etmeyinnn derim :) ❤❤❤❤❤
Bir dönem yapmıstım bunu ama devamını getiremiştim limonum bitmisti sonrada yapmayı unuttum :)))

21 aralık menüm
Sabah
1 kase ev yoğurt
1 kepekli galeta
1 mandalina küçük
Ara
10 çiğ badem
1 kupa yeşil çay
Öğlen
Mantar sote 5 yk kadar
1 kase ev yoğurt
Ara