• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Heyyy maşallah herkesin çetelesini tutmuş. Hepsini nasıl aklında tutuyorsun? 25 yaşında olmanın faideleri bunlar 😂
Eksik olan kişi benim Çağan kuşum. O da benim başımda durmuş, yazdıklarımı okuyor ve imal hatalarıma laf söylüyor. örneğin, anne soru işareti olmalı orda gibi.
Damadıma selamlar çok öpüyorum :KK60:

Heyyy maşallah herkesin çetelesini tutmuş. Hepsini nasıl aklında tutuyorsun? 25 yaşında olmanın faideleri bunlar 😂
Eksik olan kişi benim Çağan kuşum. O da benim başımda durmuş, yazdıklarımı okuyor ve imal hatalarıma laf söylüyor. örneğin, anne soru işareti olmalı orda gibi.
Cagan'ima da maşallah. :nazar:İmla önemli :halay:
Can sıkıntısı yazdırıyor işte tatlım...:KK72:Yaşimin kıymetini biliyorum. :KK53:

Songül kova kova su taşıyor. :cry:
Gülseren kızının ateşini düşürme derdinde:KK43:
Kaptanim Zipzipim pusuda :KK14: mesaj yazarlarsa okurum yoksa oynumu oynarım modunda:KK53:
Negom baş ağrısı ile başbaşa aşk yaşıyor :KK50:
Tosbikim ablasıyla ballı sohbetler içinde :KK60:
Hasbeenandgone oglusuyla pastaneler :cool:
Bonuscuk Allah bilir hangi videonun içinde nerelere gidip geliyor :KK55:
Yetmezim kayınvalidem salona geçse de şu yemeğin canıni bir okusam diye mutfakta :kk77:
Artemis içtiği kahve bardaklariyla kule yapmış tembel tembel camdan dışarı bakıyor mmmm acaba yarın çizme mi giysem bot mu endişesiyle :KK59:kiz kitaba bak yarın sınav var :KK20:
Muhendisannem bozuk paraları saymaktan sıkıldı eşimle beş taş mı oynasam biraz da diyor :KK75:
Malicik yarın güzel yemek çıksa ahhh ah çekiyor şu Elalis de ben gelince neden kaybolur hep diye kasayı birbirine katmak üzere :KK30:
Burcum ablasına hala yeşil içecek tarifini verdim mi vermedim mi diye eski defterleri karıştırıyor :rolleyes:
Yonacım rakibini açık ara nasıl geçerim diye hain tuzaklar hazırlıyor.
Saricivciv kuş oğluşunun poposunu temizliyor :KK42:
Alvillacim karabatak nereden çıkar Allah bilir tahminim yok:uykucu::confused:
Hapymom sana koca bir kalp çağrısı gönderdim tatlım.:KK200:
Nefesyarenim bilibililerini kumese koydu...:KK4:
Elalisim kiz 😎😎😎😎😎
Diloooooooş😘😘😘😘😘😘😘😘 nişanlı kız ☺☺☺
Kim kaldıysa gelip buradayım desin artikin :KK73:
Abla ya nasil heyecanla bu listede var miyim acep diye baktim varya😁
Tek tek yazmissin cok hosuma gitti😁😍

Kararında içmek en güzeli, 3 litre şimdilik iyi de yazın sıkıntı olur yine bana
Yazın bana da sıkıntı hiç yetmiyor su :D
Arkadaşlar ortamı germek gibi bir niyetim yok sadece düşüncelerimi paylaşmak istiyorum yılbaşını hıristiyanlar kutlar yıl başına bu kadar anlam yüklemeyin yiyip içmek için o akşamı beklemeyin yılbaşı hıristiyanların bayramıdır biz neden kutluyoruz neden onlar bizim bayramlarda kutlama yapmıyor diye hiç düşündünüzmü biz yılbaşı için milli piyango ve çerez kuyruklarında beklerken onların hiç pide kuyruğunda kurban alırken kuyrukta bekleyen gördünüzmü ömrümüzden bir yıl daha bitti gidiyor 2019 da Allah için ne yaptım diye kendimizi bir hesaba çekelim bence dedigim gibi amacım ortamı germek degil herkesin inancı kendine ben sadece içimden geçenleri paylaşmak istedim kimse beni yalnış anlamasın lütfen hepinizi çok seviyorum :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
Canım doğru diyorsun ...
yılbaşı hıristiyanlıkta dini açıdan kutlanıyor .
Bizde de eğlence için bir gün işte birde annemin doğum günü 1 ocak
Songül kova kova su taşıyor. :cry:
Gülseren kızının ateşini düşürme derdinde:KK43:
Kaptanim Zipzipim pusuda :KK14: mesaj yazarlarsa okurum yoksa oynumu oynarım modunda:KK53:
Negom baş ağrısı ile başbaşa aşk yaşıyor :KK50:
Tosbikim ablasıyla ballı sohbetler içinde :KK60:
Hasbeenandgone oglusuyla pastaneler :cool:
Bonuscuk Allah bilir hangi videonun içinde nerelere gidip geliyor :KK55:
Yetmezim kayınvalidem salona geçse de şu yemeğin canıni bir okusam diye mutfakta :kk77:
Artemis içtiği kahve bardaklariyla kule yapmış tembel tembel camdan dışarı bakıyor mmmm acaba yarın çizme mi giysem bot mu endişesiyle :KK59:kiz kitaba bak yarın sınav var :KK20:
Muhendisannem bozuk paraları saymaktan sıkıldı eşimle beş taş mı oynasam biraz da diyor :KK75:
Malicik yarın güzel yemek çıksa ahhh ah çekiyor şu Elalis de ben gelince neden kaybolur hep diye kasayı birbirine katmak üzere :KK30:
Burcum ablasına hala yeşil içecek tarifini verdim mi vermedim mi diye eski defterleri karıştırıyor :rolleyes:
Yonacım rakibini açık ara nasıl geçerim diye hain tuzaklar hazırlıyor.
Saricivciv kuş oğluşunun poposunu temizliyor :KK42:
Alvillacim karabatak nereden çıkar Allah bilir tahminim yok:uykucu::confused:
Hapymom sana koca bir kalp çağrısı gönderdim tatlım.:KK200:
Nefesyarenim bilibililerini kumese koydu...:KK4:
Elalisim kiz 😎😎😎😎😎
Diloooooooş😘😘😘😘😘😘😘😘 nişanlı kız ☺☺☺
Kim kaldıysa gelip buradayım desin artikin :KK73:
:D :D
Benim işler isyan ettirdi beni bugün.
Yarın da çok yoğunum :( sabah 7 de çıkarım evden

Naber rakibem :KK53:
hic halimi hatrimi sormuyosun insan bi der rakibem nerelerde efenim bi etiket yapar bisey yapar:KK53:
Naber rakibem :KK53:
hic halimi hatrimi sormuyosun insan bi der rakibem nerelerde efenim bi etiket yapar bisey yapar:KK53:
Et-tekraru ahsen velev kâne yüz seksen :KK66:
Yonacim nasılsın kuzum? Bu gecelik rakiben olabilirim şeker. :KK60:Gonlum çığlıklarına kayıtsız kalamadı :KK3:

Leslie 3 mile yaptımm, yoğurdumu yiyip yatıcam. Çünkü yarın sabah 6 da kalkıp hazırlanıp okula gidicem. Manisa'da bira fabrikalarını gezecekmişiz. Oradan İzmir'e dönüp başka bir fabrikaya gidicez. İşim çokkk çooook bana sabır dileyinnnn :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :hasta: :hasta: :KK43: :KK43: :KK43: :KK76: :KK76: :KK76:
Öyle sarhoş olsam kiiiii
Bir daha ayilmasaaasam
Unutsam bugünleri yarınları unutsaaaaam
:KK75::KK75::KK75:
Diloş dikkatli ol tatlım kokusu bayiltmasin sonra :cool:

Et-tekraru ahsen velev kâne yüz seksen :KK66:
Yonacim nasılsın kuzum? Bu gecelik rakiben olabilirim şeker. :KK60:Gonlum çığlıklarına kayıtsız kalamadı :KK3:
Bu site yuzunden ne yuz sekseni abla ikiyuz seksen oluyo😂
Kızkardeşime odev yaptirma cabasindayim😫disardaydik odevler cok gec saate kaldi
Rakibem takmiyo zaten beni😂😂seve seve kabulumsun😍

Back
X