• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cumartesi baslasaydik ya
Cuma misafir geliyo kendime senlik yapma gibi planlarim var😂😂 kaptan duymasin
Duydum bile😂😂
Kızlar 3 yaşında oğlum var. Bugün okuldan geldi. Babası uyutmuş.ben işteydim. Uyanınca beni gördü ben hastayım dedi yattı kucağıma. İlaç verdim.Boğazım ağrımıyor dedi.sabaha belli olur. Dua edin inşallah sabaha iyileşir . Rabbim korusun tüm çocukları. Hastalık kol geziyor çokta dirençli. Çocuklar in sınıfının çoğu yok. Hastanede yatanlar var . Korkuyorum. İnşallah birşey olmaz.
Cook gecmis olsun canim insallah sabaha iyilesmis uyanır🙏
Slm kizlar
Gelebildim cok sukur
Bugun serbest gun yaptim 5 ay yemek yemem artik herhalde 😂
Pazartesi bildirimimi de yapayim
cuma 79.0
Pazartesi 77.2
Fark -1.8
Zipzip- Zipzip-
Bakalim cumaya ne kadarini koruyabilicem :işsiz:
Gideyimde kendime bir kahve yapayim
Guzel eksi gormussun canim tebrik ederim
Serbest gun sonrası artı gelsende onemli degil hak ettin 💗
Sabah 7 de kalkıcam çocukları okula göndericem spora gidicem ben kaçar kızlar herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun hoşçakalın sabah görüşmek üzre :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
Iyi geceler canim💗
Kızlar ben de biraz uzanayım küçüğün ateşine bakmak için saat kurdum. Az kaldı. Yatayım azcık. Herkese Allah rahatlık versin iyi geceler.
Iyi geceler canim💗

Bugün ve yarın biraz kaçamak yapacağım haberin olsun kaptanım 😀😀 ama bidaha kolay kolay olmayacak❤🤞🏼 Zipzip- Zipzip-
Bence tarti oncesi kacamak yapma canim
Cuma gunu tarti sonrasi kilo verenler kacamak yapabiliyor

Back
X