• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun canım

Umarım iyidir, boğaz ağrısını duyunca tüylerim diken diken oluyor :KK43:

Ben oruçta eksi geliyorum, bakalım bu sefer nasıl olacak. Sana aç kalmak yaramıyor artı gelebilirsin, bana da aç kalmak yarıyor
Yok anlatmak istediğim cumartesi başlarsak çarşambaya oruç bitiyo vücut oruca alıştıgı için perşembe düzenli yiyince cuma artı göre bilirim diye dedim

Hedefleri hatırlatma.
Nasıl böyle iyi mi, menü paylaşımı yok, rakipler birbirini motive etmiyor, lay lay lom kilo vermek mümkün mü??
Hepimiz kilo vermek için uğraşıyoruz ama iş kurallara yasaklara gelince kimse üstüne alınmak istemiyor.
Bu hedefleri tutturmak için uğraşan üç dört kişi anca var
Disiplin insanın kendi içinde olacak, öyle zorla disiplin bu kadar oluyor işte.

:KK51::KK51::KK51:

@Ytmz : 62/ Hedef = 61.5
merryangel merryangel :70/ Hedef=69
mavitosbik07 mavitosbik07 : 59.1/ Hedef = 58.5
Elalis Elalis : 74. 2/ Hedef = 73
happy_mom_ happy_mom_ : 56.5/ Hedef = 56
cgdmk cgdmk : 62/ Hedef = 61. 5
Bulamiyorum Bulamiyorum : 79/ Hedef = 78
Bonus Bonus : 107 / Hedef = 105
s i d e l y a s i d e l y a : 73.2/ Hedef = 72
pastelfit pastelfit : 61. 5/ Hedef = 61
birmuhendisanne birmuhendisanne : 58.4 / Hedef = 58
retro_hippo retro_hippo : 72.8 / Hedef = 72
SchonerDuft SchonerDuft : 66. 3/ Hedef = 65
Gulumse24 Gulumse24 : 86 / Hedef = 85
Alvillaa Alvillaa : 73.1 / Hedef = 72
NefesYaren NefesYaren : 77.5 / Hedef = 76.5
Yonahime Yonahime : 61. 5/ Hedef = 60.5
Elhan Elhan : 59.5 / Hedef = 59
aypare ackerman aypare ackerman : 62.2 / Hedef = 61
rishrose rishrose : 96.9 / Hedef = 95.5
R O S E B U D R O S E B U D : 59.5 / Hedef = 59
malipina malipina : 99.5 / Hedef = 98.5
Nego Nego : 69.4 / Hedef = 68.5

Aklıma gelmişti dedim kesin tartıldı artı geldi yada veremediğini gördü o yüzden morali bozuk abla valla senin yerinde olmak isteyen o kadar insan varki demekki bünyen bu kiloya müsayit kendine niye eziyet ediyorsun yeter bence yaşına göre en ideal kilodasın boyun 1.60 ve 60 kilonun altındasın moralini bozma şahsen ben o rakamı görürmüyüm onu bile bilmiyorum bence üzülme kafana takma lütfen
Kuzum doğru söylüyorsun da iş işten geçti listeye girdim bir kere. Valla çok istemiyorum negonun koyduğu hedef çok değil 500 gr . Bunu niye veremiyorum her şeyi yapıp da üstüne +200 gr almak olur şey değil hiç bahanem yok. Bir fıstığı dahi görüp ağzıma atmıyorum. Buldum bunuyorum farkındayım. Pazartesi tartilmasam her şey iyiydi. Sana hiç hayal gelmesin verecegine inancım var gencecik hatunsun. Niye veremiyesin. Azar azar gidecek orucumuzu da tuttuk mu tamamdır. Bu hafta 300 400 gitsin razıyım.

Back
X