• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla aebenciğim tamda dediğin gibi yeyip yeyip kilo almışım diye dertleniyorum.Eşimde aynısını söylüyor zaten.
Kahvaltıyı asla es geçmiyorumda zaten sanırsam tek doğru yaptığım şey o...
Sen gel hergün yedini içtini listeli yaz bakem seni bi hizaye çekelim ......:1hug:

Aferin ceylinim aldıklarını vermişin canım...nazlıcım üzülme şişlik felandır canım haftaya atarsın....
Ben kaçıyom öpüldünüz....

GARDAŞIM hiç sorma hevesim kursanda kaldı .....delikafadulden kıskanç herüf yüzünden ...:delphin: neyse saglık olsun ...bende koşu bandı aldırmassam ...kaydirigubbakcemile3 ay ne fena karılarız ...:roflol::roflol::dilcikar:
ANAAAA KARILARDAN MI KISKANDI*YOKSA SEN ERKEKLER KULÜBÜNE Mİ YAZILDIN DI:roflol::roflol::roflol:
ALDIR KIZ VOİT MARKA 875 E DÜŞMÜŞ SÜPER BENCE......delikafaduldenlaelaelaelaelaenaniknaniklülülülülülükaydirigubbakcemile3*?

laelaelaelaelaeFatuuuu nasıl topluyon repleri bilmemdelikafadulden özel üye olmana az kaldı,bize vercek olunca dolanda gel,balık kavağa çıkınca ,vs.vs.:roflol:naniknaniklülülülülülü Sen nasıl topluyon millete vermeden bilmem cimri fatu cimri fatu cimri fatunuzzzzzzzz...:roflol::roflol::roflol:
AY KÜNAHINI ALDIM REPLENMİŞİM TEŞEKKÜRRRRRR:1hug:a.s.

Ya benim kocada çok kıskançtır.Hele böyle faaliyetlere yan gözüyle bile bakmaz.Anca beraber kanca beraber.yoksa yok.

ANAAAA KARILARDAN MI KISKANDI*YOKSA SEN ERKEKLER KULÜBÜNE Mı YAZILDIN DI:roflol::roflol::roflol:
ALDIR KIZ VOıT MARKA 875 E DÜŞMÜŞ SÜPER BENCE......delikafaduldenlaelaelaelaelaenaniknaniklülülülülülükaydirigubbakcemile3*?
:roflol::roflol::roflol:kıskançlık degilmi ...ama sedece kadın erkek kıskançlıgı degil bu pınarım .şakkıdıbu herüfler ellerinin içinde olalım istiyolar ...:1closedeyes:neyse saglık olsun ben bulurum tepinmenın yolunu ...:roflol::roflol::roflol:

kız 700 küsüre vardı Altusun ona ne oldu ....:1shok:

ben bugün sabahtan başlayayım o zaman.S
sabak 2 dilim kepek ekmeği ile bir domates,biraz beyaz peynir,iki tanede küçük sosis yedim.Çayda vardı tabii....

ben bugün sabahtan başlayayım o zaman.S
sabak 2 dilim kepek ekmeği ile bir domates,biraz beyaz peynir,iki tanede küçük sosis yedim.Çayda vardı tabii....
umarım çay şekersizdir ..... sosisleride yarın yemessin ... digerlerinde bir sorun yok ....kaydirigubbakcemile4
yediklerini günlük olarak yaz ki gözümüzden kaçmasın .....tam gün liste ....yerimseniben

bu arada spor yaptıgını okumadım ...:jeyyar:

kızlar çımam lazın gardaşımı görünce azda kalmıştım ....

bu arada tuana angaradamısın ......

betüş selam fıstık hayalide yolladık ..

kızlar bugün ne yedim;

sabah bir dilim ekmek 2 tane cherry domates yarım kibrit kutusu peynir yarım biber ve papatya çayı

minicik ucundan bitter çikolata

öğlen de yine bir dilim ekmek domates peynir biber sabahkilerle aynı miktar

2 tane de form çubuktan aldım 2 adet yani

nasıl yorum yaparmısınız???

Son düzenleme:
kızlar listemizde sonradan bir değişiklik oldu
bildirimi geç veren denem sürecindeki arkadaşlardan birini daha dahil ettik
bilginiz olsuna.s.

tünaydın kütocummmm

tunaydın canım benım hiç üzmeyin kendinizi içinizi ferah tutun ya alın yazısı kader die bişey var şehrin adı korkutmasın sizi tamam yureginin illaki daha fazla carpacak dua ile şükür ile tevekkul lazım gerisi boş karamsar olmayın inş. sizde su gibi zaman gecer ben gibi safak 36 dersiniz Rabbim herkesin sevdiklerini korusun inş.

kızlar kusura bakmayın tahmin ettiginiz gibi uyudum :S ben yine

arkadasımda darışmış kahvaltıya bekliyodu aradı kapatıp suratına uyudum

nazlım ellerine saglık deyip geciyoz kusura bakmıyosun dimi kız üzülme 3,5 çin dicem biliyorum üzüleceksinama reglden falandır o ya yada tartıda bişi vardır diyetin sporun gayet yolunda senın

aebenım göndermedimi abi nasılda heveslenmiştin tuh kötü olmuş takımdan cıkınca insan diyetten spordan azad olmuş gibi geliyo tehlikeli durum ama sen platese gitmişin hemde maytapla

else tebrikler canım 1 daha çöpe arkası bol olsun

yumukum 2 3 gune belli olacak hiç sıkma canını ben fazla bile cıkarım lapanın ertesi gunu sen güzel vermişin demekki bak göreceksin

tuana canım tekrar h g sen her ögünü yaz zamanla hallolur usta olursun diyet işinde

doramı haftaya en az 1 verirsin inş. artık sen istesen şimdi mezundun ya neyse gitme biyere işime gelir

pinarım yarım kilo vermişin tebriklerr haftaya daha bol inş.

asim patronun izne ayrılsın inş.

baska aklıma gelmiyo ben kaçıyorum

bana gelirsek iyi deilim bişey yemedim daha ilaçlar agır geldi içim agzım bi tuhaf körolası diş hala agrıyo sıkıldım artık bu işten ben yaaa

arkadasa gisiyom ben akşama yuruyuş yaparak gelirim öptüm hepinisi

kızlar bugün ne yedim;

sabah bir dilim ekmek 2 tane cherry domates yarım kibrit kutusu peynir yarım biber ve papatya çayı

minicik ucundan bitter çikolata

öğlen de yine bir dilim ekmek domates peynir biber sabahkilerle aynı miktar

2 tane de form çubuktan aldım 2 adet yani

nasıl yorum yaparmısınız???

bişey sorduk bi Allahın kulu cevaplamadı sağolun vallasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bu arada küto beni unutmuşsun
neyse yazmıyorum nan bugün buraya küstüm:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bişey sorduk bi allahın kulu cevaplamadı sağolun vallasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bu arada küto beni unutmuşsun
neyse yazmıyorum nan bugün buraya küstüm:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

özgem küsme kız ben açtım ama yeni koyumaya başladıydım. çok iyi gitmiş diyetin canım . Süpersin.

Back
X