- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Günaydın canım süper gidiyorsun korumayı bıraktın 58 i bırakıp 57 ye geçiş yapacaksın tebrik ediyorum ❤Kızlaaaaar dün çok yorulmuşum erkenden uyandım.hayırlı cumalarımız olsun. Bu cuma da bize derece getirsin inşallah... Kilo Bildirimi yapıyorum.
Geçen hafta 58.40 (tı galiba) bu cuma 58.10......Zipzip-
Bu akşam iceriz artık:))Valla içimi okudun yorgunluğun üzerine iyi giderdigece sitede sorun vardı giremedim 2 de yattım 5 de kalktım
![]()
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlargünümüz hayır cumamız mübarek olsun sonra tartılıcam biraz vakit geçsin ben kaçar
![]()
Günaydın canım, pili mı bitiyor acaba yarın sabah yine tartılırsin ❤Kızçelerim günaydınnnservisteyim her zamanki gibi. Sabah tartım bozuldu sanırım, önce rakamlar kayboldu sonra 0 gösterdi. En son rakamı yazayım 59,8 kg ama ne kadar doğru bilmiyorum. 58,3 tüm diye hatırlıyorum pazartesi.
Günaydın canım geçmiş olsun ❤Günaydın hayırlı cumalar ❤
Dersim var erken çıkıcam kızım hasta geç bildirim yaparım anca gelirim zaten.
Sabit olmanda güzel:))İlk bildirimi ben yapim gecen hafta 200 gr vermistimbu haftada sabitim sükürler olsun
(Yanlis anlasilmasin diger takimlar tarafindan ben listede degilim kendi kendime takiliyorum)
Günaydın canım ❤Günaydın.... Bol eksiler herkese...![]()
![]()
![]()
Süper eksi tebrik ederim ablacim
Az gitmiş ama eksi olman güzelGeçen hafta 86 bugün 85.6 eksi 400![]()
Günaydın şebnemcim haftaya daha iyi sonuçlar bekliyorumGünaydın hanımlar
Geçen Cuma 61,5
Bu Cuma 61,9
+400 gr
Tebrik ediyorum canım süpersin ❤Ağzım kulaklarımda ben de yapayım kilo bildirimimi geçen hafta 77,5 bu hafta 76,5![]()