• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızçelerim günaydın 🥰 istanbula kış geldi sonunda 😂 inanılmaz bir rüzgar var ve yağmurlu bu sabah, servisi beklerken hem şemsiyem kırıldı, hemde soğuk iliklerime kadar işledi sanırım.

Güncel kilo; 58.6 kg
Cuma günü: 59.8 kg

Uzun zamandır devam eden tuvalet problemim var, bakalım inşallah çözülür.

Canım Allah kabul etsin sizinkini, ben sabaha kadar öksürdüm o yüzden niyetlenmedim, kaç gecedir öksürük perişan ediyor.
Yarın da kahvaltı günüm var, diğer günler Allah Kerim inşaallah mani çıkmaz 😊

Negom nerelerdesin sen ya 😔

Canım bu menü hem sağlıksız hem de diyet menüsü değil.listedeysen bu kaçamakları yapamazsın.üstelik yediklerin hep akşam vakti direk yağ :KK43:
Attığın 2-3 bin adımla o bitter kare gider sadece.

Zipzip- Zipzip- kaptanım ben de kötü menülere yorum yapma hakkı istiyorum 🙄tatilde millet hamuduyla götürürken ben koklayıp koklayıp bıraktım :KK43:
Dalga geçmek gibi geliyor böyle menüler bana.
Menü sağlıksız ona katılıyorum ama dediğiniz kadar aşırı bir kaçamak ben görmedim açıkçası. Kaldı ki kalori hesabı yaparsak, muhtemelen günlük ihtiyacının altında çıkar bu menüler.

Tmm kızlar yatmadan sahur yapalım kahvaltı tarzı ve yumurta haşlayalım ben öyle yapıyorum tok tutuyor iftarda yemek var ekmek yok sahurda ekmek var yemek yok kahvaltı tarzı beslenicez inş Allah katılmak isteyen çok kişi vardı elleri görelim şuan 4 kişiyiz Nego Nego da tutacaktı galiba öyle hatırlıyorum bi kaç kişi daha vardı unuttum isimlerini

Regl bitsin tutucam inş gülünse 💜

Gööönayyyydınnnn ❤☕

İstanbul gışlarda 🥶 kahve isteyeeen?

97e3948d70f1b60f4c0f960f4d4dc1a1.webp

Külkedisinden günaydınlarr :KK61:

:temizlik::temizlik::temizlik:
Ni ha ha 😂 😂 her güzel tatilin dönüşü vardır
Canım bu menü hem sağlıksız hem de diyet menüsü değil.listedeysen bu kaçamakları yapamazsın.üstelik yediklerin hep akşam vakti direk yağ :KK43:
Attığın 2-3 bin adımla o bitter kare gider sadece.

Zipzip- Zipzip- kaptanım ben de kötü menülere yorum yapma hakkı istiyorum 🙄tatilde millet hamuduyla götürürken ben koklayıp koklayıp bıraktım :KK43:
Dalga geçmek gibi geliyor böyle menüler bana.
Kesinlikle yemedin şahidim yani
Nego Nego günaydın nasılsın kimin doğum günü vardı nice mutlu yaşları olsun .
Alıntı yapmışım ama birşey yazmamışım uyku sersemliği olsa :KK70: :KK70:
If yapıyorum canım en son yeme saatim 19.50 oluyor bazen bazen 19.30 eşim evdeyse erkene çekiyorum. Zaten gece 12ye kadar oturuyorum . Anca idare ediyor. Öğlen 12.30 gibi yiyorum anca kurtarıyor hafta içi 30 dk kadar değişebiliyor .
Aa tamam if yapıyorsun, çok iyi canım. İdi bende sevdim 👍
Gözü kör olsun bu temizliğin beee 😢
Yine döndüm kürkçü tükkanına :işsiz:
😂😂
Kızçelerim günaydın 🥰 istanbula kış geldi sonunda 😂 inanılmaz bir rüzgar var ve yağmurlu bu sabah, servisi beklerken hem şemsiyem kırıldı, hemde soğuk iliklerime kadar işledi sanırım.

Güncel kilo; 58.6 kg
Cuma günü: 59.8 kg

Uzun zamandır devam eden tuvalet problemim var, bakalım inşallah çözülür.
Eksiye düşmüşsün 😍
Menü sağlıksız ona katılıyorum ama dediğiniz kadar aşırı bir kaçamak ben görmedim açıkçası. Kaldı ki kalori hesabı yaparsak, muhtemelen günlük ihtiyacının altında çıkar bu menüler.
Canım mesele işte alınan kalori değil ki, o zaman ben oturup hamburger yiyeyim, ne bileyim cips börek vs yiyeyim ama alacağım kaloriyi geçmemiş olayım, bu sağlıklı olur mu, böyle kilo verirsen 60 kilo da 70 görünürsün 😊
Kızın ateşi hafifledi şükür ilk kez terledi gece 😌 allahım hastanede evladı başında bekleyen annelere hasta yakınlarına yardım et sabır ver 🤲 ne zordur bekleyişleri
Gözün aydın canım 😘 hayırlı olsun ehliyetin 😍

Ni ha ha 😂 😂 her güzel tatilin dönüşü vardır

Kesinlikle yemedin şahidim yani

Aa tamam if yapıyorsun, çok iyi canım. İdi bende sevdim 👍

😂😂

Eksiye düşmüşsün 😍

Canım mesele işte alınan kalori değil ki, o zaman ben oturup hamburger yiyeyim, ne bileyim cips börek vs yiyeyim ama alacağım kaloriyi geçmemiş olayım, bu sağlıklı olur mu, böyle kilo verirsen 60 kilo da 70 görünürsün 😊

Gözün aydın canım 😘 hayırlı olsun ehliyetin 😍
sende ypıyordun değil dimi devam ediyor musun

Back
X