• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok güzel menü ve spor 😍

Pazar gün ki bisküvi ve su miktarını beğenmedim, diyet bisküvi olsun bari, onun dışında pazartesi menüsü suyu sporu güzel 👍

Menü, su, spor çok güzel 😍👍

Kendi diyetine uygun yaptığın için çok fazla yorum yapamıyorum, güzel menü 👍

Menü, su, spor çok güzel 😍👍

Menü, su, spor çok güzel 😍👍artık spor yapıyorsun 🌟

Menü, su, spor güzel 👍akşam ki ekmek olmamış

Koruma menüsü 😍🌟

Menü, su güzel. Su miktarını daha da artır canım, eskiye göre arttırdın zaten bu iyi ama spor yaptığın günler özelikle +1 litre su iç ki toksinler vücuttan atılsın

Menü çok güzel 👍, su miktarı az canım

Menü, su, spor çok güzel 😍👍🌟

Menü, su güzel 👍 spor neden yapmıyorsun canım?

Menü, su, spor güzel 👍 beyaz ekmek olmamalı biliyorsun

Menü, su çok güzel 🌟😍

Menü, su, spor çok güzel 👍🌟😍 bir gün de spor olmasın dinlensin vücudun bir şey olmaz

Menü, su çok güzel 👍

Menü, su, spor çok güzel 🌟😍

Menü, su güzel 🌟

Menü, su güzel 🌟

Koruma menüsü 👍 su çok az

Menü, su, spor çok güzel 🌟😍👍

Menü, su, spor çok güzel 🌟

Pasta hiç olmamış canım akşam hem de

Menü, su, spor çok güzel 👍

İki gün üst üste kaçamak hiç beğenmedim

Akşam yemeği epey geç olmuş, güzel menü onun dışında 👍

Pasta kesinlikle olmamış, haftada bir gün kaçamak hakkı o da gündüz yapılsın akşam değil. Diğer menü güzel

Menü, su güzel 🌟

Koruma menüsü 🌟

Menü, su, spor güzel 🌟

Menü, su güzel 🌟

Menü, su, su spor güzel 🌟😍

Menü, su, spor çook güzel 🌟 mercimekli omlet tarifini yazar mısın?

Menü, su güzel 🌟

Menü, su, spor çok güzel 🌟😍👍
Merhaba. Hoşgeldin. 😍geceden 2 YK yeşil mercimeği ıslatıyorum. Sabah haşlıyorum yumurtayla karışdırıp pişiriyorum.

Menü yorumlama hakkında bende fikrimi yazmak istiyorum, herkes birbirinin menüsünü sırf yorumlamış olmak için yorumlayacaksa ki kastettiğim afiyet olsun yazmak sadece, o zaman menü yorumlanmış olmuyor.
Tek bir kişinin yorumlaması taraftarıyım ben.
Birde kaçamak görülünce yumuşak olunmasın ki bir yaptırımı olsun diye düşünüyorum.
Kaçamaklara ceza gelmeli bence sopalı falan 😂😂😂

Çok tatlısın ya sen. 😁 Doğalgaz diyorsun ama en son ne zaman temizlik yapıldı burda. Hazır ugramisken kimsede yokken ben de elden geçirip öyle yatayım.
:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
Gulumse24 Gulumse24 sahur yaparken her yeri ekmek yapmışsın
:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
Tamam her yer temizlendi
:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:
Artık uyuyabilirim.
O ben degilimdir gııı zati akşam 1 dilim ekmek yedim tabagımı bitiremedim ama ellerine sağlık mis gibi olmuş ortalık :KK60: :KK5:

Şimdi herkes mesela bu menüye yorum yapabilir mi, +600 gelen üstelik listede olan biri, menü doğru düzgün yazmayan, suyu çok az içen, o kadar yoruma rağmen bildiğini yapan bu güzel arkadaşımıza.
Bu iki günlük menü hangi diyete uygun merak ediyorum, bizde böyle menüler yapalım o zaman.
Tavuk dürüm, ayva tatlısı, gözleme

Zipzip- Zipzip-
@Ytmz
@Elalis
happy_mom_ happy_mom_
@cgdmk
@-Artemis
@HasibeG
@s i d e l y a
SchonerDuft SchonerDuft
@birmuhendisanne
@Elalis
@s i d e l y a
@Yonahime
@Nefes yaren
Gulumse24 Gulumse24
@Bonus
Cuma günü +600 görünce bende şok olmuştum kaptanım emzirmeyi kestigin için ola bilir dedi bende bu kadar iyimser olmasakmı dedim bence listedeki kişiler için bahane yok olamaz olmamalı sadece regl de ola bilir

Cuma günü +600 görünce bende şok olmuştum kaptanım emzirmeyi kestigin için ola bilir dedi bende bu kadar iyimser olmasakmı dedim bence listedeki kişiler için bahane yok olamaz olmamalı sadece regl de ola bilir

Emzirme etkili diyorlar ama, yaşamadım ama. Bence bir iki haftaya düzene girer 🤗

İyiyim kaptanım, sen nasılsın 🤗
Iyiyim bende canım ❤
Eki Görüntüle 2573085
Sahur kahvaltim hazir:kk77::kk77::kk77::kk77:
Sizlere de afiyet olsun kizlaaaaar 😍😍😍
Afiyet olsun ablacım ❤
Menü yorumlama hakkında bende fikrimi yazmak istiyorum, herkes birbirinin menüsünü sırf yorumlamış olmak için yorumlayacaksa ki kastettiğim afiyet olsun yazmak sadece, o zaman menü yorumlanmış olmuyor.
Tek bir kişinin yorumlaması taraftarıyım ben.
Birde kaçamak görülünce yumuşak olunmasın ki bir yaptırımı olsun diye düşünüyorum.
Kacamaklara spor cezası verelim böylece kaçamaklar azalır
Zipzip- Zipzip- Zipzip- Zipzip- kaptanım ben de kötü menülere yorum yapma hakkı istiyorum 🙄tatilde millet hamuduyla götürürken ben koklayıp koklayıp bıraktım :KK43:
Dalga geçmek gibi geliyor böyle menüler bana.
Yapabilirsin tabiki canım kötü menüleri seçip ceza verebiliriz
Kızçelerim günaydın 🥰 istanbula kış geldi sonunda 😂 inanılmaz bir rüzgar var ve yağmurlu bu sabah, servisi beklerken hem şemsiyem kırıldı, hemde soğuk iliklerime kadar işledi sanırım.

Güncel kilo; 58.6 kg
Cuma günü: 59.8 kg

Uzun zamandır devam eden tuvalet problemim var, bakalım inşallah çözülür.
Güzel eksi canım tebrik ederim
cuma : 66,60
pazartesi : 65,70
Zipzip- Zipzip-
Zipzip- Zipzip- benim tartıya pil alınacak, cuma tartılırım ben 😊
Tamam canım 😊
Cuma 66.7
Bu sabah 65.6
-1.100 cumaki artım kabızlık ve şişkinlik ti sanırım Zipzip- Zipzip-
Kızlarr günaydıınnn, ben yine aynı kilodayım 59.6 ama moralimi bozmuyorum. Yavaş da olsa gidecek ❤❤❤
Günaydın canım sabit olmanda güzel
Günaydınnn.
Cuma 56.3
Pazartesi 55.8
Günaydın canım güzel eksi tebrik ederim
Kahvaltı mı ettim sonunda, doğru düzgün öğün yaptım şükür iki günün sonunda.
Çay keyfim bitsin temizlik yapıcam
Afiyet olsun canım 😘

Iyiyim bende canım ❤

Afiyet olsun ablacım ❤

Kacamaklara spor cezası verelim böylece kaçamaklar azalır

Yapabilirsin tabiki canım kötü menüleri seçip ceza verebiliriz

Tamam canım 😊

Günaydın canım sabit olmanda güzel

Günaydın canım güzel eksi tebrik ederim

Afiyet olsun canım 😘

Evde ki tartıya kusum ben artık, annemin tartısı yeni, dün 57 lerde gösterdi beni 😂

Back
X