- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Çok tşk ederim hepsi sizin sayenizdeTebrik ederim canım senide![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tşk ederim hepsi sizin sayenizdeTebrik ederim canım senide![]()
6 ay oncede listedeydi canım kilo cabuk aliniyor sanırım onun etkisiMefkurem neden o kadar kilo almış doğum falanmı yaptı bir ara birlikte yarışıyorduk 12 takıma çok gelirdi![]()
Ben talibim sizeKızlar ben geldim, geccmisi pek okuyamadım. Herkesi verdiği kilolar için tebrik ediyorum. Ben bu sabah 64.3 idim. Reglimin ilk günleri, antibiyotik bugün bitti. Bikac gün sonra daha net görürüm ama kilo almışım. Biri benle rakip olsun yarış yapalım hem kilo hem spor olarak. Taliplerimi bekliyorum.

Amin canım tşk ederimSenide tebrik ederim cnm daim olsun insallah ❤![]()
Sen nerden biliyosun gıııYok cnm bir ara isten dolayi aldi sonra tr ye geldi iyice ipin ucu kacti ama toparlicak insallah
Hasibe mefkurem bireysel 1 bende 3 olmuşum etiket geldi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O güne bi gelelimde aç be aç oturmaya razıyımkiloyu verince en az 1 sene koruyun diyorlar yag hücrelerinin sadece ici bosalirmis hucreler aynı kalirmis ve eski haline donmeye cok meyillymis , o yaglar kese gibi hucrelerde olduğunu dusunun keseler kaliyor ama ici bosaliyor sadece koruma cok onemli 1 2 sene korumak lazim kiloyu ki vucuda otursun kilo
Gunde 5 defa tartildigim icin birde evde 4-5 kisi daha var canim o yuzden cabuk bozuluyor
Aslinda bir ikisi hala calisiyordur sadece biri az tartiyor ,![]()
bireysel üçüncülüğnu tebrk ederimO güne bi gelelimde aç be aç oturmaya razıyım![]()
55 demeyi çok istiyürüm emme
59 da beni keser![]()
Tanam canım gondereyim bosta duruyor niye atmiyoruz bilmiyorumAz tartani bana gönder, gözüm gibi bakarım![]()
Türk kadının ideal kilosu 60-65bireysel üçüncülüğnu tebrk ederim
Bulamiyorum senin de birinciliğini ve azmini tebrik ederim hasibe ablacim , cok güzel kilo verdin maşallah
♥
bence hedefini 70den de asagi cek, 65 falan ,hatta 60 bile olabilir :)
tamam 50-55 nedir yahu De getttkız o boya 55 olursan; kırılacak, aman dikkat yazısı asarım boynuna
![]()
niye yav bende 170im 55 olmak istiyomTürk kadının ideal kilosu 60-65tamam 50-55 nedir yahu
![]()
Canim filmcimiz sen miydin bana da bi film onerir misin? :) modum düşük biraz yükseltse fena olmaz:)muhteşem eksiiiiii tebrik ederimmmm❤❤❤ subata gelsin 7leerrrrrrrr![]()
Herkese tmm dedin ama tam bana göre halıya gerek kalmaz sadece cuma günleri onla tartılırım sözTanam canım gondereyim bosta duruyor niye atmiyoruz bilmiyorum![]()
Kaptanım biz idealsek Hasibe ne oluyo bu durumda![]()
![]()
haftada 4.900
![]()