• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben geldim, geccmisi pek okuyamadım. Herkesi verdiği kilolar için tebrik ediyorum. Ben bu sabah 64.3 idim. Reglimin ilk günleri, antibiyotik bugün bitti. Bikac gün sonra daha net görürüm ama kilo almışım. Biri benle rakip olsun yarış yapalım hem kilo hem spor olarak. Taliplerimi bekliyorum.
Ben talibim size :halay::confused:

kiloyu verince en az 1 sene koruyun diyorlar yag hücrelerinin sadece ici bosalirmis hucreler aynı kalirmis ve eski haline donmeye cok meyillymis , o yaglar kese gibi hucrelerde olduğunu dusunun keseler kaliyor ama ici bosaliyor sadece koruma cok onemli 1 2 sene korumak lazim kiloyu ki vucuda otursun kilo

kiloyu verince en az 1 sene koruyun diyorlar yag hücrelerinin sadece ici bosalirmis hucreler aynı kalirmis ve eski haline donmeye cok meyillymis , o yaglar kese gibi hucrelerde olduğunu dusunun keseler kaliyor ama ici bosaliyor sadece koruma cok onemli 1 2 sene korumak lazim kiloyu ki vucuda otursun kilo
O güne bi gelelimde aç be aç oturmaya razıyım :rolleyes:

O güne bi gelelimde aç be aç oturmaya razıyım :rolleyes:
bireysel üçüncülüğnu tebrk ederim 😍😍😍
Bulamiyorum Bulamiyorum senin de birinciliğini ve azmini tebrik ederim hasibe ablacim , cok güzel kilo verdin maşallah 😍 ♥️
bence hedefini 70den de asagi cek, 65 falan ,hatta 60 bile olabilir :)

Hanimlar gecmisi okumaya calistim ama tamamlayamadim :( kacinci olduk?
Zipzip- Zipzip- kaptanim moralim cok bozuldu ya sabah tartildim 1 kilo fazla geldim ama regl dönemimdeyim belki ondandir.. yine de cok yiyorum artik bi dur demeliyim :( yarindan itibaren kesin kararliyim midemi cöplük gibi kullanmicam :( bu ara dera calisamiyorum stres yaptikca yemeye verdim

bireysel üçüncülüğnu tebrk ederim 😍😍😍
Bulamiyorum Bulamiyorum senin de birinciliğini ve azmini tebrik ederim hasibe ablacim , cok güzel kilo verdin maşallah 😍
bence hedefini 70den de asagi cek, 65 falan ,hatta 60 bile olabilir :)
Türk kadının ideal kilosu 60-65 :super:tamam 50-55 nedir yahu :KK62:

Back
X