- 3 Ocak 2020
- 6.430
- 34.547
- 548
Nerde buldun kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde buldun kuzum
Ilk sayfadan ulasabilirsin canım guncelledim dün aksamZipzip- kaptanım listede olan olmayan butunn6mtak8k üyelerinin oldugu cuma listesi paylasildi mi ben bulamadim sanirim
![]()
Cok tesekkur ederiz tatlim❤
Bizde sizi tebrik ederiz hem bireysel biriciliginiz hem de takim birinciliğiniz icin![]()
Günaydın
Akşam yediğim pasta ne kadar midemi bulandırdı.bir halsizlik,bir keyifsizlik
Sabah yine hapşuruk kriziyle uyandım.
Kafama tüküreyim ya ne kadar rahatmışım
Ve gece 12 de öyle bir acıktım ki,gözüm döndü resmen.yarım kase tarhana içtim ki o da yasak ketoda
Kamu spotu
Karbonhidrat ve şeker zehirdir
Kizlar kahvaltiya oneri verin bana ya omlet haslanmis yumurta ve yagsiz tost arasinda gelip gidiyoruz bi hafta boyu. Kilo aldirmasin diye kizartma falan da yapmiyorum baska ne olabilir bunlar gibi ya
Buzluga atilmis domates biber menemen yada konserven varsaKizlar kahvaltiya oneri verin bana ya omlet haslanmis yumurta ve yagsiz tost arasinda gelip gidiyoruz bi hafta boyu. Kilo aldirmasin diye kizartma falan da yapmiyorum baska ne olabilir bunlar gibi ya
beni isteyen benim peşimden kossun kosmiyorum kimsenin arkasindanDun akşam rakip olmadiniz mi ssiz @medgic26 ile :))
Bulamiyorum menulerine bi daha bakmaya gidiyorum ben gormedimmm onun bu kadar verdigini masaallahhh
beni isteyen benim peşimden kossun kosmiyorum kimsenin arkasindan![]()
Sizde mi keto yapıyosunuz?Cok tesekkur ederiz tatlim![]()
Anaa nargile emojisi mi gelmisHemen not alıyorum![]()
Men e men
Peynir domates maydanoz süt karıştırıp ekmeklere sürüp fırına
Soğanlı yımırta
Tamam kızlar sagolun degerlendircem ❤Buzluga atilmis domates biber menemen yada konserven varsa
Lorlu çörekotlu maydonozlu karisim
Yaaaa yok anacım ben yapamam oyle seyler normal diyet menusu yaparik spor yaparim sarkıyo her yerim sonra uzuluyorumSimay o bir programda oruçları fala var normal diyet menüsü değil
Senin kitabından kız o spotHemen not alıyorum![]()
İyi fikir canım akşamları yoğurt tarçın deneyebilirim ama Artık eve erken dönücem yeni işimdeolur canım ya gayret gostereyim♥
Meryemcim kahvaltı mükemmel olmus tam benlik afiyet olsun canımmm
Menu spor harika 20 dk pilates hemde agirlikla cokkk fenaaa cokk
Gitsin yaglar gelsin kaslar
Sucuk ?Akşam yemegi gec olmus eve gec gelmissin bide cok acikmissindir.vucut diyo ki ben tükkanları kapadım sakın yemek gonderme
sen demiissin ki yok kapali olsanda ögütemesende depola nolcak ki
aksam yemeyip yogurt tarcin idare etseydin sabaha eksi 300 garanti
Sabaha en afilisinden kahvaltini yapardin
saatler nerde baby
Menu güzel makarna aciktirir![]()
Anaa nargile emojisi mi gelmis
Tamam kızlar sagolun degerlendircem ❤
Bonustan sunumlarrrSaricivcivcikcik tost ekmeğinin içini bardakla yada kurabiye kalıbıyla çıkarıp yumurtayıda onun içine kırabilirsin
Ona benzer bisey gormustum de eger yumurta tm pismiyosa ben yiyemem huyluyum yumurta konusunda ama bi denemek lzim goruntusu cok güzel oluyoduSaricivcivcikcik tost ekmeğinin içini bardakla yada kurabiye kalıbıyla çıkarıp yumurtayıda onun içine kırabilirsin