• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın 🥰

Akşam yediğim pasta ne kadar midemi bulandırdı.bir halsizlik,bir keyifsizlik :KK43:
Sabah yine hapşuruk kriziyle uyandım.

Kafama tüküreyim ya ne kadar rahatmışım :sinirli:

Ve gece 12 de öyle bir acıktım ki,gözüm döndü resmen.yarım kase tarhana içtim ki o da yasak ketoda 😭

Kamu spotu
Karbonhidrat ve şeker zehirdir

Hemen not alıyorum
1043_nargile0ya_1-gif.1318589

Kizlar kahvaltiya oneri verin bana ya omlet haslanmis yumurta ve yagsiz tost arasinda gelip gidiyoruz bi hafta boyu. Kilo aldirmasin diye kizartma falan da yapmiyorum baska ne olabilir bunlar gibi ya

Men e men
Peynir domates maydanoz süt karıştırıp ekmeklere sürüp fırına
Soğanlı yımırta

Kizlar kahvaltiya oneri verin bana ya omlet haslanmis yumurta ve yagsiz tost arasinda gelip gidiyoruz bi hafta boyu. Kilo aldirmasin diye kizartma falan da yapmiyorum baska ne olabilir bunlar gibi ya
Buzluga atilmis domates biber menemen yada konserven varsa
Lorlu çörekotlu maydonozlu karisim

olur canım ya gayret gostereyim 💙💚💜

Meryemcim kahvaltı mükemmel olmus tam benlik afiyet olsun canımmm😘

Menu spor harika 20 dk pilates hemde agirlikla cokkk fenaaa cokk 😬😬😬😬😬😬

Gitsin yaglar gelsin kaslar 🥳

Sucuk ?🤐 Akşam yemegi gec olmus eve gec gelmissin bide cok acikmissindir.vucut diyo ki ben tükkanları kapadım sakın yemek gonderme 😊 sen demiissin ki yok kapali olsanda ögütemesende depola nolcak ki 🤗 aksam yemeyip yogurt tarcin idare etseydin sabaha eksi 300 garanti 😘
Sabaha en afilisinden kahvaltini yapardin 🥳🥳🥳🥳
saatler nerde baby :KK66::KK66::KK66::KK3::KK3::KK3:
Menu güzel makarna aciktirir 🤐
İyi fikir canım akşamları yoğurt tarçın deneyebilirim ama Artık eve erken dönücem yeni işimde

Back
X