Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede cok iyi bugun öglen biraz rahat yada kalorili yeki akşam kolay olsun iyi yane
elsecim evet canım o gün herkezden rica edersin ve herkez perşembeden tartılır sana verir canıom....
pınarım ben yapmasına yaparım ama işteyim biliyosun bazen yanımda patron oluyo giremiyorum bile o saatlerde
bana sıra geldiği hafta herkes perşembe akşamı bildirirse çok rahat olur benim için
kim musait olursa sorun cıktıgı vakit imdat deriz olur biterr
Allah iyiliğini versin:roflol::roflol:
ketçap koydun az kalorili oldu di mi:roflol:
bu haftamıymış bildirim sırası?hadi sen o işin altından kalkmıştın canım...yaparsın yine....
bi tatlı kaşıgı yedigim ketcabı çok görmeyin yaw dun bi elma bi salatalıkla sabah ettim öldüm acımdan
bugunku menude söle
sabah 1 adet etiform paket deil yarım hıyarcık
öglende daha dogrusu akşammı neyse işte menşurr fasulye
birazdanda gene elma salatalık bişi yedimmi bu kadarcık iştee
else bu arada fotonu gördüm anam kiloluyuz demiyonuzmu gelip dövecem ha bu angaralı hanumlarda zaten görünce gıcık oldum yok kilonuz falan sizin laf olsunn:jeyyar:
bugün yediklerimi yazayım bende;
sabah
light ekmek arası peynirli tost
şekersiz çay
ara
1 yeşil elma
yeşil çay
öğlen
nesfit bir kase
%0 yağlı süt
ara---
akşam
1 dilim light ekmek
yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
yeşillik
bukadar
ya o liste neyün nesüdür ben bilmeyim liste hazırlamayı :çok üzgünüm: öğretirseniz yaparım ama öğlen işe gidiyorum okullar kapanma zamanına denk gelmezse öğlen 1 e kadar edebilirim sanırımCADIARZUneyse hele bi o gün gelsin![]()
sen bişey yemiyon ya
valla sizin yazdıklarınızı görünce kendimi aşırı derecede yiyomuşum gibi hissediyorum
ben bu kadar yesem ölürüm heralde açlıktan
biraz aç kalsam baygınlık geliyo bana
ya ben kilolu demesem nolcak kendime durmadan tombik, şişko deyip duran bi kociş ve sen hala kilo veremedin mi diyen bi anne var başımda senağlama
canım benımkı saglıklı olanı deilki senın yaptıgın dogrusu ben diyet yapmazkende çok seyi yemiyordum zaten birde artık 1 yılı gecti 22 kilo gitti bundan aşagısı kurtarmıyo benı aman diyim size ilk başlarda atıyorum 2 dilim ekmek ye takıldınmı 1 e düşür bidaha takılınca hiç ekmege düşüsürsün örnek bu yani en uçdan başlamayın benım böle oldu o yuzden bu kadar kasmak zorundayım şimdi bilmem anlatabildimmi
bu arada o kocişin kendine baksın:dilcikar: ben nerden biliyosam sen dediydin kilolu die ordan şeyettim:roflol:

arada bir görmeyenler için editliyorum....arkadaşlar cuma yaklaştı ama ben söylemeden yine bu hafta ben yaparım diyen yok.... ben bir çözüm daha buldum.....listelerdeki sıramıza göre sırası gelen bu işi yapacak,o hafta hastalık dışı işi ne olursa olsun bu işi bitirecek...buda bir sorumluluk ve ben bu işi herhafta nazlı nın sadece onun göreviymiş gibi yapmasından rahatsızım...neyse....aşağıda liste...herkezin yapacağı hafta belli..herkez ona göre hazırlansın..elinde exeli olmayan olanlardan istesin,kendi haftasında yardım eden olmayacak gibi hazır olsun...ben yapamam bu hafta yok hastalık dışında...bende dahil......exel olmayan hesap makinasıyla yapacak güllerim bu kadar basit,sırasının yavaş yavaş geldiğini hisseden hazırlığını önceden yapsın son güne bırakmayalım lütfen..... evet listemiz aşağıda....kendi arasında değişmek isteyen birbirine rica edip sıra değişimi yapabilir.....
asibulut .....100. etap
dora............101. etap
aeben .........102.etap
kütahya .......103. etap
pınarım........104. etap
cceylin..........105. etap
referans.........106. etap
fatunuz .........107. etap
nazlıgüleç.....108. etap
mmmf27 ........109. etap
else ...............110. etap
yumukum.......111. etap
ozgekrd .........112. etap..............herkez takvimine haftasını işaretlesin arkadaşlar......herkeze teşekkür ederim.ve herkezin itiraz etmeyeceğindende eminim.....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3