• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Malesef ben moddan çıktım iyce göbeğimden taşan yağları farketmemek mümkün değil yine kilo alıyorum ama napim toparlanamıyoruı bir türlü ...

valla ben tam diyet modundayım nazlıcım da bu ara pek yazma fırsatım olmuyor ne yazıkki

pilates ne kadar süre sonra etkisini belli ediyor sen yapıyorsun hala değil mi
bende başlıyacağım dagamyoncuiremsugamyoncuiremsu

evet canım yapıyorum hala ilk 1 ay içinde etkisi belli oluyor. Ilk ay 3 veya 4 cmm inceliyorsan diğer aylarda yarı yarıya değişiyor. Bende bu hafta diyet modundayım bakalım tartı bana ne yönde süpriz yapacak. Bu akşam plates var erken gidip koşu bandında yürürüm biraz.

malesef ben moddan çıktım iyce göbeğimden taşan yağları farketmemek mümkün değil yine kilo alıyorum ama napim toparlanamıyoruı bir türlü ...

hoşgeldin refeimm diyet modundan çıkma sakın bırakma kendini istersen haftaya yarışalım yarışınca ben daha iyi veriyorum.

Bende geldim kızlar
canım benim senin bide bu ara aksilikler üst üste geldi ya o yüzden olabilir ama toparlan bak yaz geliyor denizzzz sezonu açılıyoorrr oh mis gibi incecik gireceksin bu yaza

evet canım yapıyorum hala ilk 1 ay içinde etkisi belli oluyor. Ilk ay 3 veya 4 cmm inceliyorsan diğer aylarda yarı yarıya değişiyor. Bende bu hafta diyet modundayım bakalım tartı bana ne yönde süpriz yapacak. Bu akşam plates var erken gidip koşu bandında yürürüm biraz.

canım benim elim birazcık daha iyi olsun yapacağım belki de bu akşam başlarım bakalım
hareketlere baktım da gerçekte faarkettirecek gibi duruyo

canım benim senin bide bu ara aksilikler üst üste geldi ya o yüzden olabilir ama toparlan bak yaz geliyor denizzzz sezonu açılıyoorrr oh mis gibi incecik gireceksin bu yaza

canım benim elim birazcık daha iyi olsun yapacağım belki de bu akşam başlarım bakalım
hareketlere baktım da gerçekte faarkettirecek gibi duruyo

bence kesinlikle farkettirir.

Sağolun kızlarrrrr :( yarışsakta ben pazartesi yine tüm gün hastanedeyim yani sürekli biryerlerde olucam hangi arada diyet ve spor yapayım sinir oluyorum yaaaa ablamın düğününde şişşşşkkkooooo şişkoooo olurum artık napimmmmmmmmmmmmmm :(((((((((((

Sağolun kızlarrrrr :( yarışsakta ben pazartesi yine tüm gün hastanedeyim yani sürekli biryerlerde olucam hangi arada diyet ve spor yapayım sinir oluyorum yaaaa ablamın düğününde şişşşşkkkooooo şişkoooo olurum artık napimmmmmmmmmmmmmm :(((((((((((

canım ya sen umutsuzluğa kapılmasana senin motivasyonun yok olmuş
netten zayıflayanların resimlerine bak
mağazalardaki güzel kıyafetlere bak nasıl da motive olacaksın silkelen bir amacımız var unutma:asigim::1hug::1hug::1hug:

ablanın düğünüdeki en güzel kadın sen olacaksın
tabi yemeği kesip inanmaya başlarsan:roflol::roflol:

refim benım hayat bu sene sana kötü davranıyo :(( su diyetine asılda bu konuda mutlu ol bari bırakma kendini biz yanındayız

ösgem uyarayım plates sıkıcı ve zor ama kesinlikle cok işe yarıyor 1 ayda 5 santım inceldmdi bu arada dun ölctum göbüşüm kociş gideli 10 santım gıtmış toplamda keşke 97 iken ölçseymişim

ben kendi düğünümde tombiktim malesef :utangac:

ösgem uyarayım plates sıkıcı ve zor ama kesinlikle cok işe yarıyor 1 ayda 5 santım inceldmdi bu arada dun ölctum göbüşüm kociş gideli 10 santım gıtmış toplamda keşke 97 iken ölçseymişim

bediş valla harikasın sen
kociş her gördüğünde ne tepki veriyo?
97 ile başlamışsın 75e geldin süpersin ya :lepi:

iyi akşamlar yettim gariiidelikafadulden geldim direk pc açtım şöle bi seyyan hanımdan hasret e tıkladım offfff hem dinlemekte hem size laf yetiştirmekteyim ,yoğun tempolu bir yarımkaydirigubbakcemile3 iş gününden sonra evime geldim yemeğimi sabah gitmeden etmiştim ohhh gel keyfim gel,kızlar bu seyyan hanımı mutlaka dinleyin süper ya,kadın 1913 doğumlu tango sanatçısı şarkılarını günümüz teknolojisiyle sanki bugün kaydedilmiş gibi etmişler süper bi sesssss yada banamı öyle geliyo bilmem:roflol:

bugün sabah kahvaltı etmedim öğlen işte taze fasulye 2 kaşık pilav yedim akşama kabak yemeği var yoğurtla onu yicem sabaha 77.5 olmam lasımkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar yettim gariiidelikafadulden geldim direk pc açtım şöle bi seyyan hanımdan hasret e tıkladım offfff hem dinlemekte hem size laf yetiştirmekteyim ,yoğun tempolu bir yarımkaydirigubbakcemile3 iş gününden sonra evime geldim yemeğimi sabah gitmeden etmiştim ohhh gel keyfim gel,kızlar bu seyyan hanımı mutlaka dinleyin süper ya,kadın 1913 doğumlu tango sanatçısı şarkılarını günümüz teknolojisiyle sanki bugün kaydedilmiş gibi etmişler süper bi sesssss yada banamı öyle geliyo bilmem:roflol:

hoşgeldin iş kadını kaydirigubbakcemile3
yarım gün çalışmak çok güzel ya
hem evinle,çocuklarınla ilgileniyosun hem çalışıyosun
gerçi bende 8 saat çalışıyorum çok değil

elsem hakkaten süer iş kadını oldu bizim yumuk ev iş cocuk diyet maşşallah vala ne diyim sabah kesin istedigin kiloda olacaksın seyyan hanıma ulaşamıyorum cokta merak ettim oysaki

elsem hakkaten süer iş kadını oldu bizim yumuk ev iş cocuk diyet maşşallah vala ne diyim sabah kesin istedigin kiloda olacaksın seyyan hanıma ulaşamıyorum cokta merak ettim oysaki

ben açtım google'a seyyan hanım dinle yaz
müziksel.net diye bi site açılıyo ordan dinleyebiirsin

ben kendi düğünümde tombiktim malesef :utangac:

şimdiki halin tombik deil dugunde hiç deilmişindirr :oklava:

bediş valla harikasın sen
kociş her gördüğünde ne tepki veriyo?
97 ile başlamışsın 75e geldin süpersin ya :lepi

kociş hergödüğünde oo cok deişmişin dio yeter artık dio erittin gözelim .....ları dio yeter böle kal böle benımkı sizinkilerden farklı babane 70 olacam en azından :dilcikar:

63 kiloydum düğünde bedişçim biraz zayıflıcak vaktim olmadı çünkü 40 günde evlendik kocişle

ben açtım google'a seyyan hanım dinle yaz
müziksel.net diye bi site açılıyo ordan dinleyebiirsin

tamam actım yok bana hitap etmiyo ben bi haykomdan ölüyorum acayım şöle son ses nefretli nefretlii bögüre bögüreedelikafadulden:delphin:

63 kiloydum düğünde bedişçim biraz zayıflıcak vaktim olmadı çünkü 40 günde evlendik kocişle

ne aceleniz vardı kız okadar agız dadıyla eşya bile secememişinizdir mutlu olunda boşver 63 çokmu yaw ben 70 tım :mymeka:

Back
X