Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sıvı alımı varmı yokmu ben onu yapayım yoksa:KK70::KK70::KK70:
madamhd madamhd kız hele gel yamacima.anlay bana şu.meseleyi bir :KK74:

Aslında şuan yediğin sistemden çok farklı değil bence uygulayabilirsin. 1. seviyede 12de kahvaltı yapıp akşam 6da yemek yiyorsun. Yemeklerle beraber her türlü sıvı alımı yasak. Kahvaltıda çay içemezsin mesela. Yemek saatleri dışında su, bitki çayı ve kahve dışında bişey yiyip içemezsin. Yemeklerden yarım saat önce sıvı alımını bırakıp yemekten 2 saat sonra sıvı almaya başlayabilirsin.
Onun dışında her diyette olduğu gibi şeker, un, ekmek, makarna vs yasak. Un koyulan çorbalar da yasak. Bulgur serbest istersen her akşam bulgur pilavı yapıp yiyebilirsin.
Ben tam anlamıyla uymuyorum şuanda yani seviyelere devam edemem. Ama başta tam anlamıyla uyduğun zaman yemekle sıvı şeyler tüketmenin mideyi ne kadar rahatsız ettiğini farkediyorsun.

Aslında şuan yediğin sistemden çok farklı değil bence uygulayabilirsin. 1. seviyede 12de kahvaltı yapıp akşam 6da yemek yiyorsun. Yemeklerle beraber her türlü sıvı alımı yasak. Kahvaltıda çay içemezsin mesela. Yemek saatleri dışında su, bitki çayı ve kahve dışında bişey yiyip içemezsin. Yemeklerden yarım saat önce sıvı alımını bırakıp yemekten 2 saat sonra sıvı almaya başlayabilirsin.
Onun dışında her diyette olduğu gibi şeker, un, ekmek, makarna vs yasak. Un koyulan çorbalar da yasak. Bulgur serbest istersen her akşam bulgur pilavı yapıp yiyebilirsin.
Ben tam anlamıyla uymuyorum şuanda yani seviyelere devam edemem. Ama başta tam anlamıyla uyduğun zaman yemekle sıvı şeyler tüketmenin mideyi ne kadar rahatsız ettiğini farkediyorsun.
Yemeklerde corbadami yok

Yemeklerde corbadami yok

Çorba içebilirsin ama unla terbiye edilen ya da tarhana gibi içinde un bulunan çorbalar yasak. Vücuda 1gr bile un girmemesi gerekiyor.
Bu hep böyle devam etmiyor. 1. seviye ortalama bir ay sürüyor. 2. seviyeye geçildiğinde serbest günleri var. Mesela şuan programı uygulayanlar ramazanda 2. seviyeye geçiyor ve her pazar serbest gün. Kurallara uymak şartıyla istediğini yiyebiliyorsun. Bayramda da 3 gün serbest gün olacak.

Gulumse24 Gulumse24 bu şekilde anlatınca biraz uzak geliyor insana. Facede seviyeleri kendin okusan, seviyeleri sonuna kadar yapıp karaciğer temizliğini yapanların raporlarını okusan senin için daha faydalı daha etkili olur.
Cnm çay var mı peki
Bn 1 haftadır içmiyorum diyette tüketilmemeli diye okudum ve kabızlığı tetikliyor

Cnm çay var mı peki
Bn 1 haftadır içmiyorum diyette tüketilmemeli diye okudum ve kabızlığı tetikliyor

Sıvı alım saatlerinde içmek istersen içebilirsin. Ama yemek saatleri dışında içmek beni pek cezbetmedi açıkcası. Eskisi kadar güzel gelmiyor bana ki zaten şekersiz içiyordum ve de çok seviyordum.

Sıvı alım saatlerinde içmek istersen içebilirsin. Ama yemek saatleri dışında içmek beni pek cezbetmedi açıkcası. Eskisi kadar güzel gelmiyor bana ki zaten şekersiz içiyordum ve de çok seviyordum.
Çayı sadece kahvaltıda en fazla 3 bardak şekersiz sıkıntı yok benim için bana uyar eşimin faceden bakayım akşam

Çayı sadece kahvaltıda en fazla 3 bardak şekersiz sıkıntı yok benim için bana uyar eşimin faceden bakayım akşam
Cok güzel verdiriyor aksam yemeginde ki bulgur pilavi cok mutlu ediyor insani porsiyonsuz istedigin kadar yiyebilirsin bana kahvaltida cay içmemek ve surekli su içmek icin saati ayarlamak bana zor geldi ama cevremde bu sekilde kilo veren insanlar var

Nasıl yaptin canim çorbayi
Net de gördüm
1 tane kabağı doğra
Kuru soğanı 2 ye böl at
Sevdiğin baharatlar ve acı ekle seviyorsan
2 yemek kaşığı yeşil mercimek ekledim bulgur ya da kırmızı mercimekte olur
Sonra üzerini aşana kadar su ekle pişince bilendirla çek
Sabah 3 yumurta sadece haşlanmış salatasını yaptım
Günün diğer öğünlerin sen sadece bu çorbayı içtim meyve kuruyemiş yemedim ekstra yoğurt yemedim
Tuz eklemedim

Tatlım meyveleri ister doğra poşetle ister dilimler halinde buzluğa at...Kiraz ve vişnelerin çekirdeklerini pipetle çok rahat çıkardım. Çilekleri yıkayıp ikiye böldum. Kayisilarin seftalilerin çekirdeklerini çıkardım. Muzları bile halka halka doğradım attım.
Milyon tarif var internette...tadı o kadar güzel ki...hatta diyet smoothieler de var ıspanaklı havuçlu pancarlı ...ben meyve seviyorum. Karışık yapıyorum genelde. Bu kış bir defa grip olup rapor almadım...çok da sağlıklı ...blendri yıka temizle bir sürü zahmet...bunun kabına at meyvelerini çek iç...sonra çalkala hepsi bu...benimki vestelin...kampanya ile 200 kusurdu sanırım daha da ucuzlamis olabilir. İki tane kabi var...yanına al yürürken iç hem de kapaklı...
Bayılıyorum meyve smothielerine 😍

Net de gördüm
1 tane kabağı doğra
Kuru soğanı 2 ye böl at
Sevdiğin baharatlar ve acı ekle seviyorsan
2 yemek kaşığı yeşil mercimek ekledim bulgur ya da kırmızı mercimekte olur
Sonra üzerini aşana kadar su ekle pişince bilendirla çek
Sabah 3 yumurta sadece haşlanmış salatasını yaptım
Günün diğer öğünlerin sen sadece bu çorbayı içtim meyve kuruyemiş yemedim ekstra yoğurt yemedim
Tuz eklemedim
Kaç gün yaptinda verdin 3gun boyunca mi 1gunlukmu teşekkür ederim canim

Bi süre öyle gerekiyor dicem de yine esrarengiz konuşma diyecekler :KK70:
Ya inst akrabalarim duydu.. ben duyulsun istemiyordum.. öyle olunca işte laf oluyor.. iki çocukla nasıl yapıyorsun da bilmem ne.. sanki herkes yemek yapmıyor çay kahve içmiyor..
Herkese neymiş acaba 😡 beş dakikalık kahve keyfi mi laf olmuş pes 🙄

Back
X