- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Hanım gız senin boyun kaçSpor yaptım duşumu aldım geldim foto çektim şimdi beni yorumlayınlütfen ne yapmam lazım neren fazla hangi spor iyi gelir Eki Görüntüle 2622665 77 kg gösteriyormuyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanım gız senin boyun kaçSpor yaptım duşumu aldım geldim foto çektim şimdi beni yorumlayınlütfen ne yapmam lazım neren fazla hangi spor iyi gelir Eki Görüntüle 2622665 77 kg gösteriyormuyum
1.68 canısıHanım gız senin boyun kaç
bir dahakinede önden çekerim senin boyun kaç güloÖnden bakım.yandan bende böyleyim![]()
![]()
![]()
![]()
Sguat, plank bunları kolay yapıyorum ama hoplama zıplama yoruyorGulumse24 ' e ne var ki 20 squatta yaparim demistim
Ramazan da geliyor sporu nasil yapacağız hic bilmiyorum
Canım bence 77 kilo göstermiyorsun avantajın göbek bölgenin olmaması kalça kısmı biraz var o da güzel görünüyor yani1.68 canısı
2 lt geçtimGülümseeee suuuu içççççç (gaipten gelen ses gibi oku![]()
)
Nego puanlarını bana hibe et sevaptırBilemedim ki çok heyecanlandım Soruncaher gün yapalım dedik ama sadece bunu yaparım başkaa spor belki İp plank canım.
Sen bilirsin![]()
Benim canimda erişte istiyor ama dün kuskus yedim20nisan pazartesi
Sabah 09.30 1dilim ekmek,2yumurta,2çatal peynir,çay
Öğle 13.00 1kase yogurt icine 3minik haşlama patates,dereotu,salata,domates,biber,1dilim peynir
Ara sütlü neskafe,2ceviz,3çilek
Aksam 18.00 1kase mercimek çorbası,2yk erişte,1kaseyogurt icine 1salatalik
3bucuk litre su,turk kahvesi,2yesil çay,2bardak detox suyuZipzip- spor yok 1295 kalori yemisim
![]()
Hiiii benden 7 cm uzunsun1.68 canısı
Bende nezamandir yemedim minnagaaa yapinca 2kasik yiyim bari dedim yoksa kepekli makarna yapcaktim onu daha cok yerim diye yapmadimBenim canimda erişte istiyor ama dün kuskus yedim
3 gün yaptımKaç gün yaptinda verdin 3gun boyunca mi 1gunlukmu teşekkür ederim canim
Tamam canim sagol3 gün yaptım
Kilo verme durma zamanı artık favorim canım sende de işe yarar umarımTamam canim sagol
İyiyim tşk ederim tanisiyormuyuzzzGülümse nasılsın canım
20nisan pazartesi
Sabah 09.30 1dilim ekmek,2yumurta,2çatal peynir,çay
Öğle 13.00 1kase yogurt icine 3minik haşlama patates,dereotu,salata,domates,biber,1dilim peynir
Ara sütlü neskafe,2ceviz,3çilek
Aksam 18.00 1kase mercimek çorbası,2yk erişte,1kaseyogurt icine 1salatalik
3bucuk litre su,turk kahvesi,2yesil çay,2bardak detox suyuZipzip- spor yok 1295 kalori yemisim
![]()
Vayyyy nankör vücut -100 Gr nedir yahuuu akşama kadar aç kal giden 100 Gr bir lokma ekmek ye +300 GrBen oruçluyum yeni tartıldım 74.8 çıktı -100
Eeeee yedir içir sana nankörlük yapsinVayyyy nankör vücut -100 Gr nedir yahuuu akşama kadar aç kal giden 100 Gr bir lokma ekmek ye +300 Gr![]()