Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Wc büyük sorun ilaç kullansana şurubu var tableti var ben çok rahatsız oluyorum wc cikamadigim zaman

Karnım şiş zaten bende rahatsızım. Form çayı içiyodum kayısılı olandan ama vücut alıştı heralde bu hafta etki etmedi. Duphalac da sadece karın ağrısı yapıyo bende sonuca ulaştırmıyo. Sizin ilaç neydi ki?

Aha şimcik sabaha zombi gibi uyanıyorum.demedinmi :KK70: :KK70:
Hee onu diyosun ben arkadas mi dedm kendim zombi oluyorum dedim :KK67:
Millet ne guzel tartida eksiler goruyo ya ben de pasta yapam yemek yapam kahve icem sonra oturam ders calisam hic hareket etmeyem sonra da gece olsun uyuyam:KK16:

Kızlar bu instagramda healthypoodle I takip edenler var bizde Elhan Elhan ve Gulumse24 Gulumse24 mesela takip ediyorsunuz diye başladım mekik çekmeyin göbek eritmez diyor
Hiç bu kadının dediklerini yapıp resimlerdeki gibi incelen biliyor musunuz? Bana karın hareketleri basit geldi ama 🤷‍♀️
Mekik bal gibi de eritiyor göbek...
Sen yazınca fark ettim o hatunu takip ettiğimi.
Sırf zumba ve yürüyüşle dokuz aylık gebe gibi duran göbeğim kayboldu. Mekikle göbeğini eriten bir öğrencim vardı. Birebir şahidim...

Karnım şiş zaten bende rahatsızım. Form çayı içiyodum kayısılı olandan ama vücut alıştı heralde bu hafta etki etmedi. Duphalac da sadece karın ağrısı yapıyo bende sonuca ulaştırmıyo. Sizin ilaç neydi ki?
Bekunis canım valla o olmazsa ben çıkamıyorum.wc

Back
X