- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese iyi pazarlar canlarımmm sabah annemle yemegimizi yaptıkk ütüyü bitirdikkk şimdi gezme zamanı İstanbulda hava da çok güzelll herkese mutlu haftasonları.....
kızlar bir 15 gömlek kadarda bende var göndereyimde ütüleyin eliniz degmişken ...günaydın erkencisiniz maşallah annenle
ben dün kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardım
bi dünya ütülenicek kıyafet çıktı banada![]()
kızlar bir 15 gömlek kadarda bende var göndereyimde ütüleyin eliniz degmişken ...![]()
günaydın erkencisiniz maşallah annenle
ben dün kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardım
bi dünya ütülenicek kıyafet çıktı banada![]()
kızlar bir 15 gömlek kadarda bende var göndereyimde ütüleyin eliniz degmişken ...![]()
gönder canım başlamışken seninkileri de halledeyim kaydirigubbakcemile3
aY BEN NEFRET EDERİM ....gönderin hatunlarrr süper ütü yaparımmm kulagımda kulaklıkla çok eglenceli oluyooo evelallah
aY BEN NEFRET EDERİM ....3 bebenın okul gömlekleri . ve benım kinin derken bi dünya oluyo amannnn ....kafamçokkarıştı

gönderin hatunlarrr süper ütü yaparımmm kulagımda kulaklıkla çok eglenceli oluyooo evelallah
kaydirigubbakcemile3merhabalar ......a.s.
kime dediniz ..kimsiniz... kilonuz ne... ne yarışi .....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...
else burdamısın kızzz gezmeye cıksana .....kocişçim sağolsun kendi gömleklerini ütülüyo işe giderken kaydirigubbakcemile3
başka da yaptığı bi iş yok zaten artık![]()
gönderin hatunlarrr süper ütü yaparımmm kulagımda kulaklıkla çok eglenceli oluyooo evelallah
else burdamısın kızzz gezmeye cıksana .....
ay utu demeyin bana sevmiyorum beceremiyorumda benımkıde utuler bazen ama benımkıleri begenmedigi zaman meslegi saolsun normal hayatta bişiy giymeye pek fırsat kalmıyo subesi sebebiyle uniformalar spor baya yırttım ben utu işinden delikafadulden
kütom geçer canım buda geçer ve hiç gitmemişe dönüverir. yeterki sağlık olsun:lepi::Saruboceq:
günaydın kızlar iyi pazarlar
kimse yok galiba
dün gece çiğköfte yedim gezmeye gitmiştik orda
bu sabah ta kocişle kahvaltı yaptık küçük bir parça pideyle
burdayım canım
ütüleri bitirdim, bir makine daha çamaşır attım
biraz sonra bitçek bende pazara gitçem
yürüyüş olur hem
pazar bi ben olurum genelde idare edecen artık afiyet olsunda nasıl yiyosunuz çiğ köfteyi yaww pide süper olsada yesekk şimdi bende senın yediklerinde gözüm kalıyo hep bogazından gecmicek yakında bedişinde canı çekiyo die faydalı olcam ben snakaydirigubbakcemile3cokacimcoook