• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nerden baslasanki 2 yıl önce 14. Takımda başladım sonra 12. Takıma sürgün yedimm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: transfer oldum ordan 100.1 le başladım 75 le mezun oldum 1.5 yılda 25 kiloyu geri aldım 6. Takımda 19 ağustosta buraya başladım @zipzip-kaptanim bulur onu benlik iş değil uğraştırma beni bulama kadarda kafaya takarım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
75 le mi bitirdin :)
tebrik ediyorum:)

EceZ EceZ kuzum hoş geldin. :KK68:
Huzurlu, güvenli, neşeli ve de en önemlisi disiplinli bol motiveli bir takım düşünüyorsan doğru yerdesin. :KK73:
Nasılsın :KK68:
Canım ben 5. takımdayım ama yanlış mı etiketledin beni :halay: Yoksa ben mi bilmeden kendi takımım diye size mi yazdım :KK70:

Günaydınn kızlar
Dün makyaj masam geldi kapağı gece elime düştü 😆hayatımda bu kadar ağlamamıştım🙄2 aydır bekliyom adamlar aldı geri gitti iyi mi😆tüm malzemeler yine leğeni boyladı😆
Spora gidiciğim çoooook heyecanlıyımmmm
Geçmiş olsun canım, çok mu kötü elin.

ben sabah agzimdan 2 ayda 19 kilo verdi deyip sivelip durdum :D
kendim için 70 kiloya düşme hayalimi işe giderken kurdum:D yanlış mı yapıyorum bilmiyorum :D kaç defa böle saçma sapamn hayal kurdum 60 olma gibi kendimi görme gibi hiç cıx olmadi bea:D

ben sabah agzimdan 2 ayda 19 kilo verdi deyip sivelip durdum :KK70:
kendim için 70 kiloya düşme hayalimi işe giderken kurdum:KK70: yanlış mı yapıyorum bilmiyorum :KK70: kaç defa böle saçma sapamn hayal kurdum 60 olma gibi kendimi görme gibi hiç cıx olmadi bea:KK70:
Kaç kilosun cnm hedefin kaç? Bir senede 38 kilo verdim de 😁 8i geri geldi şimdi geri yollıcam inş 😊

Madamcım afiyet olsun menünü gayet beğendim , biraz sporunu artırmaya ne dersin, güzel sıkılaşırsın

Normalde yapıyorum da bu ara oruçtu gelen gidendi temizlikti derken fırsat bulamadım. Bu akşam da annem ablam eniştem gelecek haftasonuna kadar burdalar. Haftaya nasipse daha düzenli olurum 🤗

Cnm 1kayısı ortalama 14 kalori kız sen de mü tatlı sandın yoksa😆

Evet tatlı sandım 🤦‍♀️

8haziran menum
09.30
Menemen
Peynir
Kavrulmamis kuruyemiş
Avakado
Ara
Bır avuç kuruyemiş
14.30
Tavuk sote ve bir kucuk sinitzel
Salata
Ara
Erik bir kayisi bir dılım kavun
19.30
Bır tabak köfte ve bezelyeli yemek
Bol su
Yürüyüş bir saat

Güzel menü canım afiyet olsun 👍

8 Haziran pazartesi menüsü
14.00 kahvaltı
Eki Görüntüle 2646422

20.15 akşam
4 adet küçük boy ızgara köfte, 1 tavuk incik, 1 tavuk but, közlenmiş patlıcan ve biber,çoban salata, 1 bardak şalgam.

2,5 lt su
Spor yok

Güzel canım afiyet olsun 👍

Back
X