• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay nasıl özendim Şu göbeği hiç yapamadım😣 maşallah maşallah😍

Abla çok dikkat edin bizdede acayip bir şekilde baba tarafından her üçüncü çocukta şeker hastalığı çıkıyor bende riskteydim birde pco çıktı Ama annem hiç dikkat etmezdi kilodan çok çektim şükür şeker insülin olmadan dikkat ettim Ama hala içi gider Şu an diyetteyim diyince hiçbir şey yemiyorum gibi geliyor annede bitiyor bence ilerde daha rahat eder

Çok beğendiğim menülerden😍

Yulaf iyi geliyor mu acaba🤔 bazen sabah kahvaltıya eklesemmi diye düşünüyorumda

Piknikte hep közlenmiş kapta biber salatası yapardık meze tarzı çok güzel olurdu piknik deyince Bi canım çekti😋

Dondurma hiç batmadı bana çok güzel olmuş bence😅

👏👏sakatatı hiç sevemedim pişerken evde bile duramıyorum😂

Aç kalınca bende çok strese giriyorum nedense artı oluyor bana en iyisi yemek😁

Abla ben bir anda kestim zor oldu Ama alıştım aynı şekilde Türk kahvesindede bir anda kestim ben yavaş yavaş azaltsam bırakamazdım Ama alışıyorsun hatta seviliyor şimdi şekerli şerbet gibi gelir😅

Artı gelir ve fazladan şeker😐
lif ve protein oranı yüksek ben arada akşam menüsü yapıyorum tok tutuyor tafsiye ederim

Findikfaresi123 Findikfaresi123 ortim bak biz bugün yarın detoks yapıyoruz E Elif_Eylul ile sonuçlarına göre
Haftaya da çarş perş ananas detoksu yapıcaz hadi sende gel birlikte yapalım 😍
Tamam canim napiyoruz kahvaltı yaptim ben menemenli filan 15 dakika lesliyi uyanınca yapmıştım zaten beni bırakma lütfen sıkıldım çünkü bırakmak istemiyorum hedefe 5 kilodan az kaldı

Back
X