• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Babaannemler kafkasya gocmeni Adana tufanbeyli liyim ben. Ama kayseri doğma buyumeyim annem muhacir onlar hengel dedigi icin bende oyle diuirum babamlar hinkal derler.
Bnimde babannemle dedem kafkasya gocmeni yalovaliyim ben istanbulda dogup buyudum

ama anka hiç sevmedi beni :) niye bilmiyorum bide Nego da sevmedi msjlarima cevap vermiyor.
hiç bişey demedim ki ne yaptım ben kendime sorguladim.
negonun bana cevap yazmadi dün mesela size yazdi farkındayken
kendime sorguladim ne yaptım kadina dedim..
Neyin ne olduğunu biliyorsun ya hani, burda boşuna mevzu yapma bunları
Biri cevap vermiyorsa peşine düşmemeni tavsiye ederim 👍

Olmak istediğiniz gibi olun, sevilmek sevmek zorunda degilsin şeklim şemalim budur deyip devam edin yolunuza,
isteyen yaninzda yürür isteyen karşı kaldirimdan benden o kadar.

ben o zaman gruptan ayrılayım sizi rahatsiz ettimse özür diliyorum. mevzu bitti.
Ne münasebet, burda bir tek ben yokum, zaten aktif de değilim. Benim için sakıncası yok, herkes istediği yerde yazabilir :)
Benimle diyalog şart değil, herkesle gayet güzel mesajlaşıyorsun zaten. Mesajıma cevap yazmıyor diye beni belirtmenden rahatsız oldum. Herkes herkesle aynı frekans da olmak zorunda değil.

Olmak istediğiniz gibi olun, sevilmek sevmek zorunda degilsin şeklim şemalim budur deyip devam edin yolunuza,
isteyen yaninzda yürür isteyen karşı kaldirimdan benden o kadar.
Olmak istediğim gibiyim zaten, sende olmak istediğin gibisin. Anlaşmak zorunda mıyız? Hayır değiliz. Burası iki kişilik bir platform değil.
Benimle muhatap olmuyor diye konuyu buralara getiren sensin. Her istediğini yazarsan istemediğini okursun.

Lütfen herkes saygı cercevesinde devam etse ne güzel olur,geçmişte olan biten buraya tasinmasin ne olup bittiğini biz bilmiyoruz kimsenin de bilmesine gerek yok bence
Bence de gerek yoktu zaten. Konuyu taşıyan ben değilim.

Back
X