• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence de gerek yoktu zaten. Konuyu taşıyan ben değilim.
Biliyorum canim sabah yazmisti senin adin geçti de yani neden noldu diye bize dusmez zaten burda yazmak yada sorgulamak olan olmus biseyler yaşanmış

Biliyorum canim sabah yazmisti senin adin geçti de yani neden noldu diye bize dusmez zaten burda yazmak yada sorgulamak olan olmus biseyler yaşanmış
Aynen canım, burda amaç güzel güzel kilo vermek. Amacından sapılmasın, sevmiyorum gerginlik 😘

Aynen canım, burda amaç güzel güzel kilo vermek. Amacından sapılmasın, sevmiyorum gerginlik 😘
2muhabbet icin giriyoruz buraya zaten normal hayatımızda hep gerginlik var burdada olunca çıkıp gidelim ozaman, bende üzülüyorum böyle seyler olunca:KK51:

E Elif_Eylul jillianımı yaptım duşumu aldım fırçalandım, form çayımı aldım
Hava tam bir yaz , keyifteyim beklerim
Sana kahve ☕ Yanında da 🍏🍏 larımızı yeriz 😍
Bende yarim saat cardio yaptim duşumu aldim corbami içtim,kahveye hayır diyemem elma olmaz daha çokkk var araögune sen yap kahveyi geliyorum saçimi kurutup😂😂

Bende yarim saat cardio yaptim duşumu aldim corbami içtim,kahveye hayır diyemem elma olmaz daha çokkk var araögune sen yap kahveyi geliyorum saçimi kurutup😂😂

Benim elim çorbaya hiç gitmiyor 😂😂😂😂

Saçımı bıraktım güneşte kurur kendi kendine zaten kısa
Koydum kahve suyunu filtre yapıyorum ona göre 😍

ben o zaman gruptan ayrılayım sizi rahatsiz ettimse özür diliyorum. mevzu bitti.
Kız nereye kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda gitsem ben giderdim bazen görmemek duymamak gerekiyor göz ardı edersiniz olur biter burası diyet grubu her türde insan geliyor anlasirsin anlasamazsin o iki tarafa kalmış muhattap olmazsin bak onlar gitti ben kaldım :KK48:

Back
X