- 3 Haziran 2015
- 36.946
- 119.328
- 798
- 36
yok kız ayrılmıyorum burdayım kilo vermeden gitmeyecegim kiNiyeymişşş ooo çok yanlış davranıyosun ayrılmak nedir burda 1 kişimi var da ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kız ayrılmıyorum burdayım kilo vermeden gitmeyecegim kiNiyeymişşş ooo çok yanlış davranıyosun ayrılmak nedir burda 1 kişimi var da ?
Bende içmem , içiyodum bir zamanlar 14 sene oldu bırakalıohh sigara:)
ama ben içmiyorumkeşke içebilsem.. duman duman.
Şimdiye kadar yılan eltim harici beni sevmeyen olmadı ha burda oldu bı kaç kişi onlarda kendi biletini kendileri kesti ayyyy dilim şişeKendime not; Kendini sevmede gülümse gibi ol![]()
![]()
![]()
![]()
seni sevmeyen de ne bileyim
![]()
İnsallah yarin guzel bi eksiyle gelirsin ortim sana güveniyorumiyi yapmissin canim uğramaklabende durum takılı kaldım yarina kismet 69.3de çakildim merakla ve heyecanla bekliyorum
![]()
ben evlendikten sonra eşimle bi içtik ama çok kısa sürdü yıoksa devam edecetim adam izin vermedi.Bende içmem , içiyodum bir zamanlar 14 sene oldu bırakalı
Neden içmişim diyorum
Kiz Sen de ben ne zaman yazsam yilan eltine bagliyn benimle alakasi yok ben yilan degilim elti hic değilim beyninden o cagirisimi sil yok etŞimdiye kadar yılan eltim harici beni sevmeyen olmadı ha burda oldu bı kaç kişi onlarda kendi biletini kendileri kesti ayyyy dilim şişe![]()
![]()
![]()
Evet haaa deyince canın çıksın diyo sanki vücudİnsallah yarin guzel bi eksiyle gelirsin ortim sana güveniyorumnormal durmasi bu aralar ya vücut bi sure sonra yoruluyo bide idealine yaklastikc yavasliyo eksiler de
neden içtin peki ??Bende içmem , içiyodum bir zamanlar 14 sene oldu bırakalı
Neden içmişim diyorum
Şarkı sözüdür bir ben böyle değilim demekki " Alışmak sevmekten daha zor geliyor"Bana alisamayanda ne bileyim suçu kendinde arasın![]()
![]()
![]()
![]()
Gider gider zaten bisey kalmamis hedefine masallahEvet haaa deyince canın çıksın diyo sanki vücud![]()
![]()
sinir oldum gecen hafta sabit geldim yarin neolcak 100gram bitse bari
ben evlendikten sonra eşimle bi içtik ama çok kısa sürdü yıoksa devam edecetim adam izin vermedi.
eşim de içmiyor. yani bizim binada içen hiç yok şükür:)
çok bunalmişim herşeyi içime attim yoruldum içsem rahatlayacak miyim?
hiç bilmem.. çevremdekiler SAKINNNNNN diyor bana.
ben Sigaraya bi türlü alışamadim![]()
Ben farkettim senin içtenliğini üzülme sen hele burda değmez inan ki :) telefonu elinden bıraktığında pcyi kapattığında hepimiz yok oluyoruz zatenben aslında içten biriyim :) muhabbete bayılıyorum![]()
Gel bi sarilayim sanaGider gider zaten bisey kalmamis hedefine masallah![]()
olmasin ya boşver.Sakın içme tabi, sigara neyin çaresi olmuş ki
Leşşş
Benim evde süs niyetine küllük bile olmaz
Evet sigara biraz psikolojik bir durum ben dış gebelik amaliyati olduktan sonra içmeye başladım onun öncesinde kül tablasini bile yıkarken tiksinen biriydim hele bayanlara hiç yakistiramiyordum demekki neymiş kınadığını yaşamadan ölmezmissin eşimin babannesi annesi görümcem eşimin halası içiyordu çok tuhafima gitmişti çünkü bizim tarafta babam abimden hiç gormemistim burda görünce yadırgadım ama sonuç böyle olduben evlendikten sonra eşimle bi içtik ama çok kısa sürdü yıoksa devam edecetim adam izin vermedi.
eşim de içmiyor. yani bizim binada içen hiç yok şükür:)
çok bunalmişim herşeyi içime attim yoruldum içsem rahatlayacak miyim?
hiç bilmem.. çevremdekiler SAKINNNNNN diyor bana.
ben Sigaraya bi türlü alışamadim![]()
onu akşamlari oluyor tamamen birakiyorum PC telefon...Ben farkettim senin içtenliğini üzülme sen hele burda değmez inan ki :) telefonu elinden bıraktığında pcyi kapattığında hepimiz yok oluyoruz zaten![]()
İlk defa fark ettimKiz Sen de ben ne zaman yazsam yilan eltine bagliyn benimle alakasi yok ben yilan degilim elti hic değilim beyninden o cagirisimi sil yok et![]()
![]()
O yilan eltine de picagi takcam onun yuzunden hep![]()
![]()
![]()
Çokta talaşıma beni azıcık özlemiş
Kalp kalbe karşı canım, gözüm seni hep arıyor