• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

geçen gün 13 bin adim attim ya
kocam: nabiyosun migfi sen manyak misin dedi
ben : eee sana zayıf halimi gösterecegim.
kocam: yok bee migi sen hayatta zayıflamazsin
ben: he öle san günümü göreceksin :KK62:
sonraki akşam doğum günü pastasi yedim ya
kocam: hani günümü göstereceksin noldiiiii
ben: yapmasaydin alla alla :KK34:
ah kocam ah gösterecegim ben seni :KK62::KK62::KK62::KK62:

geçen gün 13 bin adim attim ya
kocam: nabiyosun migfi sen manyak misin dedi
ben : eee sana zayıf halimi gösterecegim.
kocam: yok bee migi sen hayatta zayıflamazsin
ben: he öle san günümü göreceksin :KK62:
sonraki akşam doğum günü pastasi yedim ya
kocam: hani günümü göstereceksin noldiiiii
ben: yapmasaydin alla alla :KK34:
ah kocam ah gösterecegim ben seni :KK62::KK62::KK62::KK62:
Valla senin akıbetini merak ediyorum 😍 eşin acaba ters motivasyon mu yapıyor sanki öyle gibi geldi bana 😍

Ne sandin hunharca sayiyorum :KK70:
Ayrica seni azcik özlemis olmami yadirgamamalisin insan kumasini özler mi yavrum psikopat miyim ben:KK69:

Kaptanim seni saymaya gerek var mi :KK60:

Kiz sen burda miydin ben su an takimda degilsin diye yazmadim ne bilim takima pek gelmedigim icin su an kim var kim yok bilmiyorum🤗 seni de cok ozledim :KK8:

Berdüdar ol 😍

O yarın bi artı gelsin hele bak nasıl üstüne düşüp eziyorum onu Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere

Canım bu diyetisyen menüsüydü sanırım afiyet olsun 👍

Ah o müdür benim karşımda olacaktı , yıkmıştım okulu tepesine, kendi elleriyle aratır buldurur kapıma çiçekle getirirdi, birde eğitimci olacak yazıklar olsun 😡

Geçmiş olsun canım, yeme içme düzenin değişiyor vücut tepki veriyor, hepsi bir düzene girer yakında

Kız sanki sen az azimlisin, kendine haksızlık etme burada en favorilerimdensin net👍

Sende bitir de önüne bakarsın, eşinde sizden ayrılmak istemiyor o da bi bakıma haklı 🥰

Ona bugün herşey kokar, kabaktan sonra 😂😂😂
Artık kahvaltımı ve öğlen yemeğimi yazmak istemiyorum:ruh: 10 gün daha aynı menü :(

O da başlasın ucundan kilo vermeye 😍
diyorum da ekmegi çok yiyor .ben hiç ekmek yemiyorum.
tek tencereli yemek yapıyorum ben bi tabak o üç tabak yiyor:)
sabah 10 da ben ona ekmek arasi yapıyorum kalkmıyor kahvalitya nabim..;
ondan sonra akşama kadar bişey yemiyor.
ayrı yesek iyi olucak da sadece yoğurt yerim herade. çünkü yarin tartı günüm hafif geçirmem lazim.

Kızlar nasılsınız bugün doktorumla telefonla görüştüm meme küçültme ameliyatı olmuştum aralıkta dediği şey elif çok kilo vermişsin lütfen daha fazla verme memelerin sarkıcak emin ol sarkınca çok mutsuz olacaksın bu kilonda kalmanı öneriyorum sana şuan için sarkman yok fakat bu formu koruman için kilo vermeni durdurman lazım dedi.
Moral 0 ben 89 ile ameliyat oldum sordu şuan 75 im dedim okadar kiloya sarkabilirdi şanslısın dedi şaşırdım kaldım

50 lere gelmek istiyodum, sürpriz regl geldi üstüne ama yinede gördüm 50 leri yarına bi kaza olmaz inşallah. Yüzdem %2 olsun istiyorum
2 hafta öncede %2,5 üstüydü sanırım, baya zor bişey başarmaya çalışıyorum hemde direnç kilomda 😍
Ya yarın sabit gelmek istemiyorum.. az da olsa eksi istiyorum.. yırttım kendimi gitmiyo..

Kızlar nasılsınız bugün doktorumla telefonla görüştüm meme küçültme ameliyatı olmuştum aralıkta dediği şey elif çok kilo vermişsin lütfen daha fazla verme memelerin sarkıcak emin ol sarkınca çok mutsuz olacaksın bu kilonda kalmanı öneriyorum sana şuan için sarkman yok fakat bu formu koruman için kilo vermeni durdurman lazım dedi.
Moral 0 ben 89 ile ameliyat oldum sordu şuan 75 im dedim okadar kiloya sarkabilirdi şanslısın dedi şaşırdım kaldım
Ameliyatı cook erken olmussun canim:(:(

Back
X